Το ναυάγιο συνεχίζει να συγκλονίζει με το δράμα που περνάνε οι πρωταγωνιστές και ιδιαίτερα η Λαμπρινή η οποία παρότι δε μπορεί να ξέρει αν ο γιος της επέζησε της τραγωδίας ακολουθεί το ένστικτό της και τον αναζητά.

Στο πλευρό της βρίσκεται πάντα ο παπα-Γρηγόρης ο οποίος όμως προσπαθεί να την πείσει πως ο Πετρής τους έχει χαθεί και πρέπει να σταματήσει να κυνηγάει φαντάσματα. Ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές ο οποίος υποδύεται με μεγάλη επιτυχία τον πάτερ παραχώρησε συνέντευξη στο Tv24 και την Κωνσταντινα Γαρνέλη όπου και ανέλυσε το μέλλον της Λαμπρινής και του παπά.

Σύμφωνα με όσα λέει λοιπόν, ο παπα-Γρηγόρης ως θρήσκος είναι σίγουρος πως ο Θεός τιμώρησε το γιο του για το φονικό που έκανε και γι’ αυτό επιμένει πως ο Πετρής είναι νεκρός.

Την ίδια ώρα όμως η γυναίκα του πιστεύει άλλα πράγματα. Ιδιαίτερα όταν η Σοφούλα λάβει ένα χρηματικό ποσό από άγνωστο εκείνη είναι σίγουρη πως αυτός ο άγνωστος είναι ο γιος της. Έτσι θα φτάσει στην Αθήνα αναζητώντας τον χωρίς να πει τίποτα στον άντρα της. Δυστυχώς όμως, παρότι η Λαμπρινή θα φτάσει πολύ κοντά του, οι δυο τους δε θα καταφέρουν να συναντηθούν.

Την ίδια ώρα ο παπα-Γρηγόρης θα ακολουθήσει τον Στελλή και αυτά που ισχυρίζεται ο καπετάνιος πως το ναυάγιο του Φοίνιξ δεν ήταν ατύχημα. Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο Γιώργος Σουξές, αργότερα, θα γίνει και η δίκη ωστόσο κάποιοι δε θα αντέξουν την πίεση του εφοπλιστή και του δικηγόρου του…

Όλες οι ειδήσεις

Σάκης Τανιμανίδης: Επιστρέφει στον ALPHA με Deal και World Party;

Σασμός: Ο Μαθιός αποχαιρετά τον Αστέρη και τη Βασιλική

Στην… τσίτα μας έχει πάλι ο Τάσος Αρνιακός για τον καιρό: «Τρελαίνονται οι θερμοστάτες των καλοριφέρ!»