Μόνο ο Σάββας, ο Ιπποκράτης και η Μαριάννα γνωρίζουν την αλήθεια στη σειρά Το Ναυάγιο, ότι δηλαδή το παιδί της Στέλλας γεννήθηκε νεκρό και οι δύο άντρες πήραν την απόφαση να της το αλλάξουν με αυτό της Ειρήνης. Η ηθοποιός, που θα αργήσει πολύ να μάθει την αλήθεια, θα το κρατάει στην αγκαλιά της και θα ευχαριστεί τον θεό που έχει κάτι να θυμάται από τον αγαπημένο της Κυριάκο.

Ωστόσο ένα άλλο άτομο από το στενό της περιβάλλον θα συνειδητοποιήσει ότι κάτι δεν πάει καλά με το παιδί. Και αυτό είναι η Ελένη που θα ακούσει τον πατέρα της Στέλλας, Σάββα, να μιλάει χαμηλόφωνα με τη μαία για το παιδί. Ο ίδιος της λέει ότι δεν πρέπει ποτέ να το μάθει η κόρη του ότι το μωρό της γεννήθηκε νεκρό γιατί αυτό θα τη σκοτώσει! Αυτό θα πει χαμηλόφωνα ο Σάββας αλλά η Ελένη θα καταφέρει να ακούσει λίγες σκόρπιες λέξεις από τη συνομιλία τoυς που θα της κινήσουν όμως τις υποψίες και θα τη βάλουν σε σκέψεις για το τι συνέβη πραγματικά. Η ίδια λέει στο Μιχάλη πως κάτι έχει συμβεί με το παιδί της Στέλλας και ότι κάτι έκανε ο πατέρας της αλλά θα προσπαθήσει η ίδια να το ανακαλύψει! Εκείνος επίσης θα ταραχθεί με τα όσα ακούσει.

Στα επόμενα επεισόδια, η Ελένη δεν θα έχει μόνο να διαχειριστεί τα κρυφά λόγια του Σάββα αλλά και το γεγονός πως το μωρό είναι άρρωστο. Οι γιατροί της κλινικής μετά λύπης τους θα ανακοινώσουν στη Στέλλα πως το παιδί πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια και ότι αυτό είναι απόρροια της αιμορραγίας που είχε λίγο πριν γεννήσει. Η ίδια τους λέει ότι δεν είχε καμία αιμορραγία ενώ τους εξηγεί ότι μόλις έσπασαν τα νερά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και κανείς δεν της είπε ότι κινδυνεύει εκείνη ή το παιδί!

Ο πατέρας της που θα είναι εκεί, θα σώσει και πάλι την κατάσταση αφού θα προσπαθήσει να προστατεύσει την κόρη του από την αλήθεια, με άτοπες δικαιολογίες για να μην κινήσει υποψίες στην αγαπημένη του κόρη. Η Ελένη που θα είναι παρούσα στο περιστατικό, θα σιγουρευτεί τελικά πως υπάρχει παρασκήνιο σχετικά με τη γέννα της Στέλλας.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 6/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Πόλεμος, η Red Bull απαντά στον πατέρα του F1 Μαξ Φερστάπεν, αλήθειες και ψέματα

Ελεονώρα Μελέτη: Καρφί για την Μαρία Ηλιάκη-Ευτυχώς που παραδέχτηκε ότι έλεγαν χοντράδες!