Τα όσα είπε η Μαρία Ηλιάκη σχετικά με την εκπομπή Δέστε τους, σχολίασε στην εκπομπή της, Mega Καλημέρα η Ελεονώρα Μελέτη. Συγκεκριμένα η Μαρία Ηλιάκη είπε:

«Στη σημερινή εποχή το «Δέστε τους» δεν θα είχε θέση στην ελληνική τηλεόραση. Πράγματα που κάναμε τότε, απλά δεν μπορούν να γίνουν ξανά τώρα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια του Mega τόνισε πως ευτυχώς βγαίνει κάποιος μετά από χρόνια και παραδέχεται ότι σε αυτή την εκπομπή έλεγαν χοντράδες και εξευτέλιζαν κόσμο.

«Ευτυχώς που βρέθηκε κι ένας άνθρωπος που, μετά από χρόνια έστω, παραδέχθηκε ότι στο Δέστε τους, στο πλαίσιο του χιούμορ, έλεγαν χοντράδες και εξευτέλιζαν τον κόσμο. Δηλαδή πραγματικά, ευτυχώς που κάποιος το αναγνωρίζει σήμερα» είπε στην αρχή.

«Μαζί με το political correct πρέπει να αλλάζει και ο άνθρωπος. Εγώ δεν είχα γελάσει πολλές φορές με το Δέστε τους» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Επιπλέον η Φλορίντα Πετρουτσέλι είπε ότι τώρα δεν θα μπορούσε να γίνει κι ας το παραδέχτηκαν ότι έλεγαν χοντράδες ενώ η Νανά Παλαιτσάκη συμπλήρωσε πως πάρα πολλές εκπομπές του τότε, δε θα μπορούσαν να το κάνουν σήμερα.

 

Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε όσα είπε

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 5/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Φόρμουλα 1 Alpine : Szafnauer, Rossi, Harman, De Beer… Ανατομία πτώσης στο Alpine

Η Γη της Ελιάς: Βασιλική και Φίλιππος αντιμέτωποι με μία σοκαριστική αλήθεια-Μία φωτιά προκαλεί πανικό!