Το ναυάγιο αποτελεί τη νέα σειρά του Mega που ξεχωρίζει στην τηλεθέαση, σκορπώντας «χαμόγελα» στους ιθύνοντες του καναλιού.

Ο Κώστας Ξηκομηνός, έκανε τις δικές του αποκαλύψεις στο TV24 και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου σχετικά με τον ρόλο του Δημήτρη Γιαννακάκη στη σειρά.

Όπως όλα δείχνουν, το ειδύλλιο μεταξύ Λίνας και Μάκη θα μεγαλώσει και η σχέση του θα περάσει από πολλά «κύματα». Ο Δημήτρης ωστόσο έχει μεγάλα όνειρα για τη Λίνα, περιμένοντας να τελειώσει τις σπουδές της και στη συνέχεια να την παντρέψει με τον Στέφανο που είναι γιος ενός εξίσου ευκατάστατου Χανιώτη. Κι αυτό, αφού δεν συμβιβάζεται με κανέναν γαμπρό που τον θεωρεί κατώτερης τάξης από τη δική του.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο η Λίνα που τον «βασανίζει». Το ίδιο ισχύει και για την άλλη του κόρη, τη Βάσω, η οποία έχει βέβαια επιλέξει έναν γαμπρό από πλούσια οικογένεια και ετοιμάζεται μάλιστα να παντρευτεί, παρόλο που όπως φαίνεται την απατά.

Ο ίδιος, δεν θέλει να εκτεθεί στους συμπολίτες του, αλλά ούτε και κάποιος να τον εκθέσει και έτσι αν συμβεί κάτι θα κάνει αυτό που πρέπει ώστε να το λύσει με μοναδικό τρόπο.

Δημήτρης και Μαρία φαίνεται πως ετοιμάζουν ραντεβού μετά από χρόνια και όπως όλα δείχνουν θα ανατραπούν πολλά δεδομένα στη ζωή τους. Όπως και με τις άλλες ιστορίες της σειράς, τα γεγονότα και οι καταστάσεις θα φανερώσουν ανομολόγητες πράξεις και λάθη.

Όλες οι ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Άγριος καβγάς παρουσιαστή με Υπουργό – Αυτοί ήταν

Η γη της ελιάς: Αυτό θα είναι το μέλλον του Μιλτιάδη

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Βασίλης προειδοποιεί τον Κυριάκο γι’ αυτό που πρέπει να ξέρει!