Η γη της ελιάς καθηλώνει για τρίτη συνεχή σεζόν το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση. Οι εξελίξεις τρέχουν με τις κόντρες και τις αποκαλύψεις να είναι πολλές.

Ο Μιλτιάδης θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια και ο ηθοποιός που υποδύεται τον ρόλο, Νίκος Κοσώνας, εξηγεί καλύτερα τον χαρακτήρα του στη νέα του συνέντευξη στο TV24 και την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου αλλά και το τι θα δούμε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο Μιλτιάδης είναι κάποιος που έχει ζήσει δύσκολα παιδικά χρόνια χωρίς μητρική φιγούρα στα οποία αναλώθηκε στο να στηρίζει τον πατέρα του και τα αδέρφια του σε ότι έκαναν. Τελικά όμως κατάλαβε το λάθος του και διάλεξε τη δική του πορεία.

Ο Μιλτιάδης δένεται με τη Χάιδω την οποία θαυμάζει και αποτέλεσμα είναι να της αποκαλύψει την αλήθεια για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει από την οικογένειά του. Ο Μιλτιάδης μάλιστα θα έρθει κοντά και με τον Φίλιππο. Για τη Βασιλική ο Μιλτιάδης είναι σα φύλακας άγγελος καθώς έχει σώσει και τη δική της ζωή και του Φίλιππου.

Η σχέση του με τη Βασιλική έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αρχικά μπορεί να φάνηκε ερωτικό όλο αυτό όμως οι δυο τους ενώνονται από κάτι μεγάλο, σχεδόν μεταφυσικό καθώς η πνοή του ενός έσωσε τον άλλον. Όπως ξεκαθαρίζει ο ηθοποιός η σύνδεσή τους μένει για πάντα όμως εκείνος είναι ερωτευμένος με την Αλκμήνη.

Όλες οι ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Άγριος καβγάς παρουσιαστή με Υπουργό – Αυτοί ήταν

Έρωτας φυγάς: Το μυστικό της Ουρανίας αλλάζει όσα ξέραμε στη σειρά

Καιρός: Χαμός με νέο έκτακτο δελτίο – Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια!