Άγριος καβγάς σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο υπουργός Μετανάστευσης Δημήτρης Καιρίδης βρέθηκε σε ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι».

Μπορεί η παρουσία του υπουργού να έγινε κανονικά όπως και η συνέντευξη που παραχώρησε ωστόσο νωρίτερα οι τόνοι ανέβηκαν και  η κατάσταση κόντεψε να ξεφύγει σύμφωνα με όσα μεταφέρει η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Συγκεκριμένα, σε διάλειμμα της εκπομπής και λίγο πριν εμφανιστεί στο ζωντανό πρόγραμμα ο Δημήτρης Καιρίδης, ο δημοσιογράφος και συμπαρουσιαστής της εκπομπής Χρήστος Κούτρας του έπιασε κουβέντα για την τραγωδία των Τεμπών.

Η αρχικές τους διαφωνίες σύντομα έγιναν κανονικός καβγάς υψηλής έντασης. Κόκκινο πανί στάθηκε το γεγονός ότι ο υπουργός υπερασπιζόταν τον Κώστα Καραμανλή όταν ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε εναντίον του. Η κατάσταση ξέφυγε με σκληρές εκφράσεις να ακούγονται και οι ψυχραιμότεροι έκαναν παρέμβαση για να αποφευχθούν χειρότερα.

Στη συνέχεια ο υπουργός παρέμεινε στο πλατό και προχώρησε κανονικά η συνέντευξη παρότι υπήρχε εμφανής παγωμάρα μεταξύ των δυο τους. Το σκηνικό έμεινε στο παρασκήνιο και παρά τις προσπάθειες να «κουκουλωθεί» οι διαρροές έγιναν.

Όλες οι ειδήσεις

Οι Πανθέοι: Τέλος Θάλεια – Στεφανος – Αυτή τους χωρίζει

ΣΟΚ – Χυδαίο σχόλιο άκουσε η Κατερίνα Καινούργιου

Τι γίνεται με το φορολογικό μπόνους στις ανακαινίσεις