Ο Βλάσης στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο, παρατηρεί από καιρό την ειδική μεταχείριση που δείχνει ο Δημήτρης Γιαννακάκης στην κόρη του, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο. Η εξήγηση που θα πάρει θα τον συγκλονίσει.
Η Θοδώρα όχι απλά δουλεύει αδιάκοπα για τον Δημήτρη Γιαννακάκη αλλά και τον υπερασπίζεται σαν να είναι δικός της άνθρωπος.

Την ίδια στιγμή και το αφεντικό της κάνει ότι μπορεί για να μη λείψει τίποτα από το κορίτσι που γνωρίζει πως τους συνδέουν ιδιαίτεροι δεσμοί. Ομως ο Βλάσης, που αγνοεί την αλήθεια, αρχίζει να κάνει περίεργεs σκέψεις. Παρατηρώντας την ειδική φροντίδα του Δημήτρη προς τη Θοδώρα. Ο ίδιος ρωτάει τη Μαρία τι μπορεί να συμβαίνει και να την προσέχει τόσο πολύ.

Η Μαρία δαγκώνεται για να μη μιλήσει. Ο άντρας της θα παρατηρήσει ότι άσπρισε και εκείνη θα βρει μια δικαιολογία για να μην καρφωθεί. Όμως την αλήθεια όσο κι αν την κρύβει κανείς, θα βρει τρόπο να φανερωθεί. Και αυτός ο τρόπος στην προκειμένη θα είναι μια συνομιλία του Δημήτρη με τη Μαρία που θα αφορά στο παιδί τους, τη Θοδώρα. Συγκεκριμένα, όταν ο Βλάσης ακούσει το αφεντικό της κόρης τους να λέει «πρέπει επιτέλους να μάθει η Θοδώρα πως εγώ είμαι ο πραγματικός της πατέρας», Θα πιστέψει πως μάλλον κάποιος του κάνει πλάκα.

Ο άντρας της Μαρίας είναι σίγουρος πως κάτι δεν έχει καταλάβει και έτσι αποφασίζει να της μιλήσει ανοιχτά γι αυτό που άκουσε. Εκείνη θα συνειδητοποιήσει πως ήρθε η ώρα να αποκαλύψει στον Βλάση την αλήθεια που τόσο καλά έκρυβε, αγνοώντας φυσικά τις συνέπειες. Πως εκείνος θα καταρρεύσει.Θα του αποκαλύψει πως δεν είναι παιδί του και θα παρατηρήσει πως ο άντρας της έχει βάλει το χέρι του στην καρδιά του. Θα τον ρωτήσει τι έχει και πριν προλάβει να της πει ότι δεν αισθάνεται καλά, θα τρέξει να φωνάξει τον γιατρό, ο οποίος και θα συστήσει ηρεμία. Η Μαρία δεν Θα λείψει από το πλευρό του, όμως λίγες ώρες αργότερα 0 Δημήτρης θα γίνει η αιτία που ο άντρας της Μαρίας θα πεθάνει.
Ο Βλάσης θα αφήσει την τελευταία του πνοή δίπλα στη γυναίκα που αγάπησε και στήριξε όσο κανέναν, βυθίζοντάς τη σε απέραντη θλίψη Η Θοδώρα θα κλαίει απαρηγόρητη  ενώ το ξαφνικό νέο Θα κλονίσει και τον Μάκη στην Αθήνα, ο οποίος θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην Κρήτη.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 8/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Ακρίβεια: Βενζίνη για χρυσό αγόρασαν οι εκδρομείς του Πάσχα – Πάνω από 2 ευρώ

Το Προξενιό της Ιουλίας: Αυτή είναι τελικά η γυναίκα με την κάπα- Το τέλος της κρυμμένης ταυτότητας πλησιάζει