Δεν θα μπορούσε να είναι καλό το τέλος του Ιπποκράτη Πανόπουλου στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο. 
Παρόλο που οι κινήσεις του Ιπποκράτη Πανόπουλου ήταν πάντα προσεγμένες και φρόντιζε να μην αφήνει στοιχεία πίσω του που να τον ενοχοποιούν, δεν πήρε και πολύ στα σοβαρά τον φόνο της Ευγενίας. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Ειρήνη Θα βρει στα πράγματά του το μαντίλι εκείνης και αυτό γίνεται η αφορμή για να οδηγηθούν στο συμπέρασμα με τη Δήμητρα πως μένουν στο ίδιο σπίτι με έναν δολοφόνο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι δύο γυναίκες πριν ακόμα βρεθούν στο αστυνομικό τμήμα καταθέτοντας το στοιχείο που έχουν στην κατοχή τους, ανακαλύπτουν έντρομες και το πτώμα της Κλαίρης στον κήπο. Δεν τους μένει λοιπόν, παρά να πάνε στην αστυνομία. Την ίδια ώρα, το Λιμενικό έχει βρει το σώμα της Ευγενίας στη θάλασσα και έχει καλέσει τον Ιπποκράτη για αναγνώριση. Όμως, η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά όταν η Ειρήνη τον καταδίδει και εκείνος, που βρίσκεται ήδη στο αστυνομικό τμήμα, δραπετεύει. Πηγαίνει στο σπίτι περιμένοντας την Ειρήνη για να αναμετρηθεί μαζί της. Στα χέρια του κρατάει όπλο. Ο Καπετάν Στελής και ο Πέτρος που έχουν μάθει τις εξελίξεις από τη Δήμητρα, πηγαίνουν επίσης στο σπίτι του Πανόπουλου για να προλάβουν το κακό που νιώθουν ότι πλησιάζει. Ο Πέτρος λέει στον καπετάνιο ότι δεν έχει καλό προαίσθημα και φοβάται πως δεν θα γλιτώσει η Ειρήνη από το χέρια του. Έχει οργή μέσα τον γιατί έμαθε πως μαζί τον καταδώσανε στην αστυνομία πριν λίγα ώρα. Η Ειρήνη επέμενε να επιστρέψει για να πάρει τον Ορφέα και να φύγει, τονίζει η Δήμητρα στον Στελή.

Η αστυνομία δεν θα αργήσει να περικυκλώσει το σπίτι τού άλλοτε ισχυρού λιμενικού. Εκείνος κρατά την Ειρήνη όμηρο κοντά του. Της λέει μην κουνηθεί γιατί θα την πάρει μαζί του όπως και την Κλαίρη που δεν εκτίμησε όσα της έδωσε και θα την θάψει εκεί που της άξιζε.

Η Ειρήνη προσπαθεί να ξεφύγει από εκείνον αλλά δεν τα καταφέρνει. Την αρπάζει ξανά και της βάζει το όπλο στον κρόταφό της. Έξω από το σπίτι του, οι άντρες της ασφάλειας δεν σταματούν να του φωνάζουν να παραδοθεί. Μαζί τους είναι ο Στελήs. η Δήμητρα και ο Πέτρος που αγωνιούν για την τύχη της Ειρήνης. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο λιμενικός ακούει έναν θόρυβο μέσα στο σπίτι του και καταλαβαίνει πως η αστυνομία έχει εισβάλλει στον χώρο του. Βλέποντας πια τον κλοιό να στενεύει και να μη τη γλιτώνει, παίρνει την απόφαση να στρέφει το όπλο πάνω του. Χωρίς να το σκεφτεί τινάζει τα μυαλά του στον αέρα. Η Ειρήνη κλονίζεται και αρχίζει να φωνάζει. Η αστυνομία την παίρνει μακριά από το πτώμα του Ιπποκράτη και την παραδίδει στον Πέτρο και τον Στελή. Με δυσκολία συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί, κύριο μέλημά της θα είναι να πάρει τον Ορφέα κοντά της… αφού αυτό είχε υποσχεθεί στη μνήμη της Κλαίρης.

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 5/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

F1 Haas: Ψάχνετε για λύτρωση μετά το Μονακό;

Κατερίνα Καινούργιου για Super Κική: Θλιβερή εικόνα