Ο Ιπποκράτης, που βλέπει διαρκώς νέες αναποδιές να ανατρέπουν τα σχέδιά του στη σειρά Το Ναυάγιο, ανακαλύπτει ότι ο Άγγελος μπήκε στο γραφείο του και αρχίζει να υποψιάζεται τις προθέσεις του. Ο ίδιος έχει αρκετά πράγματα να κρύψει και πλέον ανησυχεί ότι ο νεαρός έχει κάποιον δικό του λόγο για τον οποίο τον προσέγγισε, απλώς ακόμα δεν φαντάζεται ποιον.

Την ίδια στιγμή, ο Άγγελος δείχνει στον Πέτρο αυτά που βρήκε στο συρτάρι του προϊσταμένου του και προσπαθούν μαζί να καταλάβουν τι συμβαίνει με αυτόν. Ο Πέτρος ανησυχεί για την Ειρήνη, θέλει να την κρατήσει ασφαλή, και η απόφασή της να παντρευτεί τον Ιπποκράτη δεν τον αφήνει να ησυχάσει. Και η Δήμητρα, όμως, δεν ησυχάζει όσο βλέπει τους δυο τους να κάνουν παρέα, καθώς θεωρεί ότι ο Ιπποκράτης θα αντιδράσει άσχημα στη σχέση τους. Προσπαθεί να προειδοποιήσει την Ειρήνη ότι ο μέλλων σύζυγός της δεν θα εγκρίνει τη φιλία τους, όμως εκείνη δεν σκοπεύει να κάνει τον Πέτρο πέρα, καθώς οι έξοδοί τους την ηρεμούν.

Στο μεταξύ, φτάνει στην Αθήνα ο Στελής και, κυκλοφορώντας στην πόλη, πέφτει πάνω σε κάποιον που δεν περίμενε ποτέ να δει. Αρχικά δεν πιστεύει στα μάτια του, όμως είναι σίγουρος ότι δεν γελάστηκε: είδε τον Πέτρο, τον γιο της Λαμπρινής, τον οποίο όλοι στην Κρήτη θεωρούν νεκρό, θύμα του τραγικού ναυαγίου.

Ο Ιπποκράτης πάντως, βλέποντας τον κλοιό γύρω του να στενεύει, αποφασίζει να εξαλείψει κάθε πιθανότητα να πάει η Ειρήνη στο Παρίσι. Όμως, υπάρχει ένας εφιάλτης που συνεχίζει να τον στοιχειώνει κι αυτός είναι η Κλαίρη και η νύχτα που τους εγκατέλειψε. Ο μικρός Ορφέας ξυπνά μέσα στο βράδυ από την ανάμνηση εκείνης της νύχτας που άλλαξε τη ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του για πάντα. Πιστεύει ότι η μαμά του έφυγε και τον άφησε, όμως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική…

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Χαμός με την αποκάλυψη-Ο Δημήτρης έκαψε τους γονείς του Άγγελου!

F1 O Χάμιλτον στη Ferrari: Το «μήνυμα» του Περόνι

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ φτάνει μέχρι το τέλος-Η Γερακίνα επιστρέφει και τιμωρεί!