Ο Διονύσης φέρνει τη Λίνα για φωτογράφηση στο στούντιο στη σειρά Το Ναυάγιο, αλλά ο σκοπός του είναι πονηρός. Την ίδια ώρα, ο χαροκαμένος Στελής δέχεται μία απρόσμενη, συγκινητική επίσκεψη από δύο διασωθέντες του ναυαγίου.
Ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα αναζητούν την Ειρήνη, η οποία έχει εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει ίχνη. Ο αξιωματικός, απελπισμένος, τηλεφωνεί σε όλα τα νοσοκομεία της πόλης, φοβούμενος ότι μπορεί να έχει πεθάνει. Οι ελπίδες του Μάκη αναπτερώνονται όταν η Λίνα κάνει μία απρόσμενη επίσκεψη στην αυλή του. Ο Παντελίδης εκβιάζει τη σιωπή του έντιμου αστυνομικού Άγγελου, υποσχόμενος να τον βοηθήσει στο θέμα της μετάταξης που τόσο επιθυμεί. Ο Άγγελος θαυμάζει τον Ιπποκράτη και γι αυτό θέλει να μετατεθεί στο Λιμενικό.

Στο μεταξύ, οι δύο εγκληματίες απάγουν τον Πέτρο και προσπαθούν να του αποσπάσουν με τη βία πληροφορίες για τη χαμένη εικόνα, ενώ η Ειρήνη ψήνεται στον πυρετό και αναγκάζεται να μείνει στο σπίτι του Ιπποκράτη, ο οποίος ξενυχτάει στο προσκεφάλι της.
Ο Μάκης και η Χριστίνα φροντίζουν τις πληγές του Πέτρου που προσπαθεί να τους πείσει να μην πάνε στην αστυνομία. Η ώρα για το πρώτο ραντεβού της Λίνας και του Μάκη πλησιάζει. Ο Δημήτρης προσπαθεί να πείσει τη Μαρία να βρεθούν για μια τελευταία φορά και να θυμηθούν τα παλιά. Παράλληλα, ο Βασίλης ζητάει μία χάρη από τον Γιώργη, ενώ ο Ιπποκράτης δέχεται μια περίεργη επίσκεψη στο γραφείο του. Ο Άγγελος καταφτάνει στην αυλή και η Χριστίνα τον δέχεται με ανοιχτές αγκάλες, αλλά δεν χαίρονται όλοι οι γείτονές του το ίδιο, όταν μαθαίνουν ότι είναι αστυνομικός.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του  MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Σε θανάσιμο κίνδυνο ο Φίλιππος-Θα τον σώσει η Χάιδω;

Η αντίδραση του Μέσι όταν οπαδός προσπάθησε να του δώσει φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο! (vid)

Στέλλα Γεωργιάδου: Έπεσε πολύ φτυάρι για μένα-Παίρνουν τη χειρότερη λήψη μου!