Ο Στάθης προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει συναισθηματικά την Αριάδνη στη σειρά Η Γη της Ελιάς, και της ζητά να του μιλήσει για τα παιδικά της χρόνια. Η Αριάδνη, από την πλευρά της, δεν είναι διατεθειμένη να του ανοιχτεί στον βαθμό που θέλει αυτός, ωστόσο του εξομολογείται κάποια πράγματα για τη ζωή και τους θετούς γονείς της. Παράλληλα, στη ζωή της προσπαθεί να μπει ξανά ένας άντρας που της προκαλεί φόβο.

Στο μεταξύ, η Χάιδω επιμένει να μάθει πού βρίσκεται ο Στάθης και πιέζει τον Λυκούργο να της πει, αλλά εκείνος κρατάει επτασφράγιστο το μυστικό του φίλου του. Η Χρυσούλα βρίσκει στο σπίτι του Στάθη ένα σημείωμα με το όνομα και το τηλέφωνο της Αριάδνης. Σπεύδει να το πει στην Αρετή κι εκείνη βάζει άλλα πράγματα με το μυαλό της, με αποτέλεσμα να πάρει τηλέφωνο την Αριάδνη και να τη βρίσει.

Ο Λυκούργος προσπαθεί να πείσει τον Παρασκευά να μην αφήσει τη Νομική, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Σωτήρης δεν πηγαίνει στον ελαιώνα και ο Μιλτιάδης υποψιάζεται ότι ετοιμάζει κάποιο σχέδιο. Χωρίς να διστάσει πηγαίνει και τα λέει όλα στη Χάιδω, αποκαλύπτοντας την αλήθεια σχετικά με την ταυτότητά του αλλά και του Σωτήρη.

Ο Φίλιππος βρίσκεται ήδη σε θανάσιμο κίνδυνο και η Χάιδω τρέχει να τον βρει για να αποτρέψει το φονικό.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτή η σειρά θα πάρει τη θέση της μετά το τέλος του από τον ALPHA

Μεξικό F1: Ο Max Verstappen αλά Desperanto

ANT1: Ψάχνουν συμμετέχοντες για μουσική εκπομπή