Η Στέλλα Γεωργιάδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Fay’s Time και τη Φαίη Σκορδά, και μίλησε τόσο για την αποχώρησή της από το I am celebrity get me out of here αλλά και τα όσα έχει ακούσει λόγω της εμφάνισής της.

«Ο κόσμος που το είδε μου είπε “μπράβο, πώς μπόρεσες να επιβιώσεις σε τέτοιες συνθήκες;”. Σε αντίθεση με άλλα σχόλια που ακούγονται γύρω γύρω. Άκουσα ότι έπεσε πολύ φτυάρι για την εμφάνισή μας και ειδικά για μένα. Είναι θέμα που αντιμετωπίζω πάντα και τότε που ήμουν στα 25-26 μου. Συνηθίζεις!

Στην αρχή με ενοχλούσε πολύ αλλά τώρα δεν με αγγίζει. Οι φίλοι μου έχουν κάνει σκρινσοτ να τα δω. Θα κάτσω να ασχοληθώ με αυτά;

Και να μην κάνεις τίποτα στο πρόσωπό σου πάλι θα πουν. Δεν θα βρεις άκρη και δεν ασχολούμαι. Ο φακός δεν με κολακεύει ιδιαίτερα. Επειδή έχω τα μαγουλάκια για κάποιο λόγο δεν βγαίνω καλή στο φακό. Ο κόσμος που με βλέπει λένε ότι από κοντά είμαι πιο όμορφη. Εδώ έχετε καλύτερο φωτισμό, απολαύστε με! Σήμερα κανείς δεν θα κάνει ένα σκρινσοτ. Παίρνουν την χειρότερη λήψη μου για να πουν πώς κατάντησε έτσι.

Περίμενα ότι θα υπάρχουν σχόλια. Ήταν το μόνο σίγουρο αυτό αλλά ήθελα να ζήσω την εμπειρία. Δεν το ζεις εύκολα πόσο μάλλον για μένα που αγαπώ τη φύση».

 

Στέλλα Γεωργιάδου: Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή