Ο Μάριος μπήκε στο στόχαστρο της Στέλλας στη σειρά Το Ναυάγιο όταν έμαθε πως εκείνος ευθύνεται για το χαμό του άντρα της. Στην αρχή τον προσέγγισε ως πελάτισσα καθώς εκείνος, για να εξασφαλίσει τα προς το ζην, κάνει εργασίες και μερεμέτια σε σπίτια, όμως όταν έφτασε σπίτι της του αποκάλυψε την ταυτότητά της!

Του είπε ότι είναι η Στέλλα, η σύζυγος του Κυριάκου που ήταν στο Φοίνιξ και εκείνος έσπρωξε για να ανέβει ο ίδιος και να σωθεί! Του λέει ότι εξαιτίας του ο άντρας της πνίγηκε και εκείνος ταράζεται πραγματικά όταν η γυναίκα που είχε μπροστά του άρχισε να τον σημαδεύει με ένα όπλο που είχε εξασφαλίσει! Για καλή τύχη εκείνου, ο Βασίλης μπούκαρε στο σπίτι της και τους σταμάτησε πριν γίνει μεγαλύτερο κακό από αυτό του τραυματισμού του. Η αιματηρή αυτή περιπέτεια λοιπόν θα λήξει, αλλά οι ζωές όλων δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιες. Η Στέλλα δεν θα μπορεί να πιστέψει ότι έφτασε στο σημείο να βάψει τα χέρια της με αίμα και ο Βασίλης θα προσπαθεί να της εξηγήσει πως ήταν φορτισμένη συναισθηματικά. Ο τελευταίος, θα μιλήσει για όσα συνέβησαν στον Γιώργη, παρουσία της Αλίκης. Η γραμματέας, χωρίς να χάσει καιρό, θα μιλήσει στον Παντελίδη για την επίθεση της Στέλλας στον πρώην ναυτικό του «Φοίνιξ».

Ο Μιλτιάδης Παντελίδης επικοινωνεί με τον Μάριο. Του λέει ότι ξέρει πως η Στέλλα Σταθάτου προσπάθησε να τον σκοτώσει με όπλο και του εξηγεί πως αν της κάνει μήνυση για δολοφονική επίθεση, θα του βρει ξανά δουλειά. Ο Μάριος όμως δεν θέλει ούτε να το σκεφτεί. Έχοντας καταλάβει πόσο πολύ έφταιξε εκείνο το βράδυ, θέλει μόνο να ησυχάσει, ενώ την ίδια ώρα η Στέλλα που έχει μετανιώσει οικτρά για την πράξη της θα τον βοηθήσει να φτιάξει τη ζωή του με κάθε τρόπο.

Ο Παντελίδης όμως να του ζητά να της κάνει μήνυση. Ο Μάριος που έχει καταλάβει τις αγνές προθέσεις της γυναίκας θα του εξηγήσει πως κανονικά αυτός πρέπει να καταστραφεί αφού οδήγησε έναν αθώο άνθρωπο στο θάνατο! Τότε ο Μιλτιάδης θα αρχίσει να τον απειλεί με τη ζωή του ενώ του είπε ότι την ώρα της κρίσης στο δικαστήριο, θα πει ότι δε φέρθηκε καλά στους επιβαίνοντες! Έτσι, για να απαλλαγεί, θα αυτοκτονήσει και η είδηση του θανάτου, θα συγκλονίσει τη Στέλλα!

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Σοκ για τον Γρηγόρη-Μαθαίνει την αλήθεια για το παιδί!

MotoGP VR46 2024: Βγάζει μάτι του Valentino το κομμάτι!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει-Τρέμει ο δολοφόνος της Νέλλυς!