Η νεαρή γυναίκα περνάει δύσκολες στιγμές στο αρχοντικό του άντρα της, στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Συγχρόνως μετρά αντίστροφα ώσπου να μπορέσει να αποκαλύψει σε όλους την εγκυμοσύνη της, παρουσιάζοντας —φυσικά— το μωρό που κυοφορεί ως παιδί του Γιωργίκη.

Λίγες ημέρες μετά την εγκατάστασή της στο σπίτι του Προβιού, η Ιουλία έρχεται αντιμέτωπη με ένα τρομακτικό θέαμα, καθώς ο Χρήστος παθαίνει μια σοβαρή κρίση, που αναστατώνει τους πάντες. Ο Γιωργίκης, από την πλευρά του, προσπαθεί να επέμβει ώστε να ηρεμήσει η κατάσταση και να μην επηρεάζεται η σύζυγός του από όσα γίνονται. Μάλιστα, σε μία προσπάθεια να λειτουργήσουν όλοι τους ως μία κανονική οικογένεια, ανοίγει το σπίτι του και προσκαλεί την οικογένεια τος κουμπάρας τους, της Φιλιώς, προκαλώντας άθελά του μια νέα συνάντηση ανάμεσα στον Γρηγόρη και στην Ιουλία. Το αποτέλεσμα είναι να υπάρξουν εντάσεις, που κάνουν τη Στάσα να βράζει από θυμό. Μάλιστα, η γυναίκα απειλεί τον Ραζίνη να μείνει μακριά από την κόρη της.

Ο Γρηγόρης, τσακισμένος με τις εξελίξεις, αποφασίζει να ξεχάσει την Ιουλία για να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του, κοιτάζοντας το μέλλον του. Ταυτόχρονα, η Φιλιώ συνεχίζει να του δείχνει τα έντονα αισθήματα που τρέφει για εκείνον, διεκδικώντας σθεναρά τη βασική θέση στην καρδιά του.

Εν τω μεταξύ, η Κυριακούλα, παρόλο που η εγκυμοσύνη της Ιουλίας παραμένει ακόμα κρυφή, παρατηρώντας κάποιες λεπτομέρειες, έχει αρχίσει να αναρωτιέται αν ο γιος της είχε ερωτικές επαφές με την πρώην αγαπημένη του και κατά συνέπεια εάν υπάρχει ενδεχόμενο η Ιουλία να έχει μείνει έγκυος στο παιδί του. Αυτή η υποψία βασανίζει τη γυναίκα για αρκετές ημέρες και χωρίς να πει λέξη σε κανέναν αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να ανακαλύψει αν είναι αλήθεια. Πολύ σύντομα, λοιπόν. σύμφωνα με το MyTv η Κυριακούλα μαθαίνει όσα τη βασανίζουν, ενώ λίγο καιρό αργότερο ο Γρηγόρης έρχεται αντιμέτωπος με την πιο σοκαριστική αποκάλυψη της ζωής του. Ο νεαρός γεωπόνος μαθαίνει ότι η Ιουλία είναι έγκυος και ότι το παιδί αυτό δεν είναι του συζύγου της αλλά δικό του.

Όταν ανακαλύπτει τη συγκλονιστική αλήθεια, παθαίνει σοκ. Αμέσως κατακλύζεται από τύψεις και ενοχές που δεν κατάφερε να εμποδίσει τον γάμο της με τον Προβιά πριν να είναι αργά. Την ίδια ώρα, όμως, ο Γρηγόρης αισθάνεται πολύ θυμωμένος με την Ιουλία, η οποία εν γνώσει της του στέρησε αυτήν την κομβικής σημασίας πληροφορία και αντί να κλεφτεί μαζί τον, όπως της είχε ζητήσει, προτίμησε να παντρευτεί έναν άλλον άντρα, καταδικάζοντας τον έρωτά τους και αφήνοντάς τον στον άγνοια. .

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Οι Πανθέοι: Ραγδαίες εξελίξεις με Ανδρέα και Μάρμω-Εκείνος θέλει να τη σώσει κι αυτή να τον χωρίσει!

MotoGP F1 Mugello Circuit: H πίστα της Τοσκάνης διευρύνει τις οδούς διαφυγής

Η Μάγισσα: Η Γερακίνα κάνει αυτό που δεν περίμενε κανείς-Ποιος ο ρόλος του Μόφορη;