Στο γραφείο του Δημήτρη Γιαννακάκη στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο, υπάρχει έναν φάκελος με το όνομα «Κοντογιωργάκης» και η Βάσω τον ανακαλύπτει. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο πατέρας της είχε κάποιου είδους σχέση με τους γονείς του Άγγελου, όμως η αλήθεια τον κάνει να αναθεωρήσει.

Μέσα στον φάκελο η κοπέλα βρίσκει έγγραφα που αναγράφουν χρωστούμενα ποσά και τότε η Βάσω καταλαβαίνει πως ο άνθρωπος στον οποίο χρωστούσαν οι γονείς του Αγγελου, είναι ο πατέρας της. Συνεπώς, πίσω από τον εμπρησμό στο σπίτι του αγαπημένου της και τον θάνατο των γονιών του, κρύβεται ο άνθρωπος που τη μεγάλωσε, 0 άνθρωπος που είχε πρότυπο σε όλη της ζωή. Ο Δημήτρης Γιαννακάκης. Συνειδητοποιώντας ποιος τελικά είναι ο πατέρας της, πηγαίνει να τον βρει ζητώντας εξηγήσεις. Του λέει να μιλήσει ξεκάθαρα κι αν αυτός είναι που του χρώσταγαν οι γονείς του Άγγελου. Έπειτα τον ρωτά αν εκείνος έβαλε φωτιά στο σπίτι τους.  Τέλος θα τον ρωτήσει πώς μπορεί να ζει όταν αθώοι άνθρωποι πέθαναν εξαιτίας του και ο Δημήτρης για πρώτη φορά στη ζωή του δεν θα ξέρει τι να απαντήσει.

Άφωνη αλλά από ντροπή θα μείνει και η Πολυξένη, που ξέρει πως η κόρη της έχει δίκιο. Γι’ αυτό, όταν θα ανοίξει τον πόρτα και θα φύγει φωνάζοντας «ξεγράψτε με από τις ζωές σας. Να Θυμάστε στο εξής πως έχετε μόνο μία κόρη», δεν θα έχει καν τη δύναμη να τη σταματήσει.
Η Λίνα δεν θα μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί ανάμεσα στους γονείς της και τη Βάσω, όταν τη δει να επιστρέφει στην Αθήνα. Παρ’ όλα αυτά όμως, χαίρεται που εκείνη επέστρεψε. Η κοπέλα θα πει ότι πάει να βρει τον Άγγελο γιατί πρέπει να του μιλήσει και η Λίνα θα χαρεί που αποφάσισε να διεκδικήσει τον άντρα που αγαπάει.

Λίγο αργότερα, η κοπέλα θα βρεθεί στην αυλή και ο Άγγελος θα ταραχτεί που θα τη δει ξανά μπροστά του. Τη ρωτάει τι θέλει εκεί και εκείνη απαντά ότι πήγε για να του ζητήσει συγνώμη για το κακό που έκανε ο πατέρας της στους δικούς του. Εκείνος θα την κλείσει στην αγκαλιά του. «Να ήξερες πόσο μου έλειψες», θα καταφέρει να της πει και η Βάσω θα του εξηγήσει πως στο εξής θα είναι οι δυο τους.

Ο Άγγελος θα πει όλη την αλήθεια στην αγαπημένη του καθώς και το ποια είναι η γυναίκα με την οποία τον είδαν. Ευτυχισμένη με αυτή τον εξέλιξη είναι και η κυρία Χριστίνα, που ακούει τη συνομιλία τους και ευχαριστιέται που το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ


 

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Η Βασιλική στην εξορία- Χάνει το μωρό από τα βασανιστήρια!

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Τελικά θα δώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης το κύπελλο του Conference League στον Βαγγέλη Μαρινάκη αν κερδίσει ο Ολυμπιακός

Fanagusta: Τέλος Μάικλ και Σιμώνη- Εκείνη τον εγκαταλείπει