Σύντομα ο Βαγγέλης Αρδίτης θα βρεθεί νεκρός μέσα στο ίδιο του το σπίτι στη σειρά του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες και το προσωπικό της οικογένειας θα κατηγορήσει ανοιχτά τη Βασιλική. Όταν μάλιστα δουν πως είχε μαζέψει τα πράγματά της και ήταν έτοιμη για να φύγει, όλοι, εκτός από τον Παύλο φυσικά, θα σιγουρευτούν πως εκείνη κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του διάσημου πολιτικού.

Η αστυνομία θα τη συλλάβει και ενώ εκείνη θα περιμένει το πρώτο βράδυ που θα είναι στο κρατητήριο κάποιον να έρθει να τη σώσει, τελικά δεν θα εμφανιστεί κανείς. Και αυτό θα συμβεί γιατί ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρει ότι δεν έχει σχέση με το έγκλημα, ο Παύλος, Θα είναι στο πλευρό της γυναίκας του που θα πενθεί. Ούτε την επόμενη μέρα φυσικά θα εμφανιστεί κάποιος για να τη βοηθήσει… Μοιραία, λίγο αργότερα ο διοικητής της αστυνομίας θα δώσει την εξής διαταγή: «Η Βασιλική Πολύζου του Ασημάκη να πάει κατευθείαν στην εξορία». Συγκεκριμένα, η κοπέλα uα βρεθεί στη Μακρόνησο, μακριά από τη Μάγια, τον Παύλο αλλά και τις αδελφές της.

Εκεί θα γνωρίσει κοπέλες που η μοίρα κατατρέχει.  Θα έρθει όμωs σε επαφή και με τη Χριστίνα, την επιστάτη της περιοχής που θα μένει η οποία θα φροντίσει να την κάνει τη ζωή της δύσκολη. Συνεχώς της λέει να ομολογήσει ότι εκείνη σκότωσε τον Αρδίτη  και όταν εκείνη απαντά αρνητικά, δηλαδή πως δεν έχει σχέση με τον θάνατό του, θα την χτυπά χωρίς έλεος.

Μέσα στα βασανιστήρια στα οποία Θα υποβληθεί το νεαρό κορίτσι θα είναι τα ασταμάτητα χτυπήματα στην κοιλιά, η αφαγία και ο ύπνος δίπλα σε σκορπιούς. Συγκεκριμένα, βλέποντας η Χριστίνα πως η Βασιλική δεν είναι διατεθειμένη να μιλήσει για το κακό που έκανε στην οικογένεια Αρδίτη, την αφήνει να κοιμηθεί εκτός σκηνής, πάνω στο χώμα, κυριολεκτικά μέσα σε ένα σιδερένιο κλουβί στο οποίο θα μπαίνουν άγρια ζωύφια, μεταξύ άλλων και σκορπιοί. Η άτυχη κοπέλα θα ζητάει βοήθεια και το πρωί που θα ξυπνήσει και η Χριστίνα θα της μηνύσει πως για να την αφήσει ήσυχη, θα της πει τι συνέβη εκείνο το βράδυ στου Αρδίτη. Μόνο που η Βασιλική δεν θα έχει τίποτα να αποκαλύψει και έτσι θα την αναγκάσει να κουβαλήσει πέτρες κάτω από τον ήλιο.

Η κοπέλα θα επιστρέψει αργά το βράδυ στη σκηνή της όπου και θα διαπιστώσει πως ανάμεσα στα πόδια της υπάρχει αίμα. Οι άλλες κρατούμενες θα της πουν πως έχασε το παιδί που κουβαλούσε στα σπλάχνα της και εκείνη θα κλάψει όπως ποτέ άλλοτε. Η μοίρα όμως της επιφυλάσσει μια έκπληξη. Ένα δικόν της άνθρωπο, ο θείος της θα βρεθεί στη Μακρόνησο, γεγονός που θα της δώσει δύναμη να συνεχίσει.

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 9/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το μεγάλο έπαθλο;

ΟΦΗ: Η αποχώρηση που φέρνει εξελίξεις

Ψυχοκόρες: Παύλος και Βασιλική ξανά μαζί- Τέλος τα σχέδια της Μάγιας- Έτσι θα τη διώξει