Ούτε για μια στιγμή δεν πίστεψε η Ευγενία στη σειρά του MEGA Το Ναυάγιο πως η Κλαίρη απλά άφησε το παιδί της κι έφυγε από το σπίτι του Ιπποκράτη. Από την αρχή θεωρούσε πως πίσω από την εξαφάνισή της κρύβεται ο άντρας της, ενώ, όταν τελικά ο λιμενικός αποφάνθηκε πως η γυναίκα του είχε ταξιδέψει με το «Φοίνιξ», σιγουρεύτηκε πως κάτι κρύβει ο άντρας πίσω από το επιβλητικό του ύφος.

Ετσι, όχι απλά δεν σταμάτησε να το ψάχνει, αλλά και προσπάθησε να προειδοποιήσει την Ειρήνη πριν τον γάμο της με τον Ιπποκράτη για τις κρυφές του κινήσεις. Και μπορεί για λίγο να έχει εξαφανιστεί από τη ζωή τού αξιωματικού, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως έχει καταλαγιάσει ο πόνος μέσα της. Ετσι, σύντομα θα φτάσει ξανά στο γραφείο του Ιπποκράτη για να ζητήσει νέες εξηγήσεις. Του λέει πως τα στοιχεία που συγκεντρώνει δεν κολλάνε με αυτά  που της παρουσιάζει και θέλει να ανοίξει ξανά την υπόθεση της αδελφής της. Είναι σίγουρη πως κάτι της κρύβει και καλά θα κάνει να της πει έστω και τώρα, τι έχει γίνει. Αλλιώς η αστυνομία θα είναι εκείνη που θα του χτυπήσει στη συνέχεια την πόρτα θα του τονίσει και το μάτι του Ιπποκράτη θα γυαλίσει.

Ο Ιπποκράτης θα θορυβηθεί από τις απειλές της γυναίκας και θα βάλει σε εφαρμογή το αρχικό του σχέδιο να τη βγάλει από τη μέση.
Ετσι, όταν εκείνη του πει ότι έχει τουλάχιστον δικαίωμα να βλέπει πιο συχνά τον ανιψιό της Ορφέα, ο άντρας θα πάρει την απόφαση να τη σκοτώσει, καλώντας τη να τους κάνει επίσκεψη στο σπίτι για να τον δει. Η Ευγενία όμως δεν ξέρει ότι όχι απλά δεν Θα δει και δεν θα αγκαλιάσει τον ανιψιό της, αλλά και δεν θα φύγει ποτέ ξανά από το σπίτι του λιμενικού. Ακολουθώντας το σχέδιο που είχε και στη δολοφονία της Κλαίρης, ο Ιπποκράτης Θα τους διώξει όλους από το σπίτι και στη συνέχεια θα της αφαιρέσει τη ζωή. Η Δήμητρα θα είναι εκείνη που θα προσέξει ότι η Ευγενία έχει εξαφανιστεί και θα ρωτήσει το αφεντικό της, όμως εκείνος για άλλη μια φορά θα καλύψει τα νώτα του.

Ωστόσο η Ειρήνη θα αρχίσει να τον υποψιάζεται και να φοβάται για την ίδια του τη ζωή.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 3/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

F1 Antonelli Mercedes: Ο αντικαταστάτης του Χάμιλτον κάνει την πρώτη δοκιμή στην Formula 1

Δημήτρης Παπανώτας: Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο δημοσιογράφος