Με κίνδυνο να χάσει για πάντα τη γυναίκα που αγάπησε στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο, ο Πέτρος αποφασίζει όχι απλά να επιστρέψει την κλεμμένη εικόνα στο χωριό του αλλά και να κυκλοφορήσει εκεί με κίνδυνο να συλληφθεί για τον θάνατο του συγχωριανού του, Γιάννη. Το μόνο που θέλει είναι να ζει ελεύθε ρος και αν για να το πετύχει πρέπει να παραδοθεί και να πάει στη φυλακή, είναι έτοιμος να το κάνει, παρόλο που η Ειρήνη του λέει πως δεν μπορεί να σκεφτεί τη ζωή της μακριά του. Τελικά, ο γιος του παπά και της Λαμπρινής θα κάνει αυτό που του λέει η συνείδησή του.

Ο Μιλτιάδης δεν θα σταματήσει να βγάζει άσους από τα μανίκια του, ακόμα και όταν απαγγελθούν κατηγορίες στον πελάτη του, Αργύρη Βασιλείου. Σύμφωνα με πληροφορί ες, το δικαστήριο θα τον κρίνει ένοχο για την απερισκεψία του να αφήνει το «Φοίνιξ» να ταξιδεύει, όμως την ίδια στιγμή, η ποινή δεν θα είναι αντίστοιχη των 150 και πλέον θανάτων που καταγράφηκαν τη μοιραία νύχτα. Οι δυο τους μάλιστα, Αργύρης και Μιλτιάδης, θα βρεθούν στην Κρήτη λίγες ημέρες μετά την απόφαση, με αφορμή τον αρραβώνα του Οθωνα Βασιλείου με την κόρη τού Δημήτρη Γιαννακάκη, Λίνα.
Η στάση της στο δικαστήριο έδειξε ξεκάθαρα στον Παντελίδη πως ούτε να τον παντρευτεί θέλει αλλά ούτε και να γεννήσει το παιδί του. Ετσι, αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να ρίξει το παιδί που έχει στα σπλάχνα της. Μάλιστα, πριν κάνει την παραμικρή κίνηση το συζητάει με τον Γιώργη Κανελλάκη, με τον οποίο και έρχεται ξανά κοντά. Εκείνος που θέλει να τη βλέπει καλά, τη συμβουλεύει να κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για εκείνη και έτσι οδηγείται στον γιατρό το συντομότερο δυνατό.

Παρόλο που η κόρη του Δημήτρη και της Πολυξένης επιστρέφει στην Κρήτη για τον αρραβώνα της με τον Όθωνα και παρόλο που ο μελλοντικός της σύζυγος βγάζει από τη ζωή του τον θείο του, η Λίνα επιστρέφει στην αγκαλιά εκείνου που αγάπησε πραγματικά. Του Μάκη. Το ζευγάρι κλέβεται και απολαμβάνει τον έρωτά του.

Η Στέλλα παίρνει τη δύσκολη απόφαση να δώσει το παιδί που θεωρούσε για δικό της, στην πραγματική του μητέρα, την Ει- ρήνη, αλλά ο Θεός της επιστρέφει το καλό που έκανε. Έτσι, όταν μαθαίνει πως σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη, το ηθικό της αναπτερώνεται και μαζί με τον άντρα που γνώρισε με αφορμή το ναυάγιο, κάνει μια νέα αρχή.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 19/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Τραγωδία ένας εννιάχρονος αναβάτης πέθανε μετά από ατύχημα

Σασμός: Τέλος το κρυφτό με Ρούσσο και Αντρέα- Μία κάννη ανάμεσά τους-Γεννιέται η μικρή Καλλιόπη