Η απρόσμενη συνάντησή της με τη Μαρίκα, τη Δεσποινιώ και τη Βασιλική αλλάζει τη ζωή της στη σειρά του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες, όμως μετά από μια κουβέντα που κάνει μαζί τους, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της πως όλα όσα βίωσαν τα τέσσερα κορίτσια ήταν απόρροια των κινήσεων της Βικτωρίας Μαρόγλου.

Χωρίς να πει κάτι στις αδελφές της, το επόμενο πρωινό φεύγει από το σπίτι του Κοτρώτση όπου και οι τέσσερις συναντήθηκαν και ψάχνει την αδίστακτη γυναίκα σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση που έχει μάθει πως θα παραβρεθεί, κατά την οποία μάλιστα σκοπεύουν να την τιμήσουν με βραβείο. Με ευκολία καταφέρνει να την εντοπίσει και μάλιστα η Βικτωρία δείχνει να χαίρεται όταν τη βλέπει μπροστά της ύστερα από τόσα χρόνια. Δεν διστάζει ωστόσο να τη συστήσει και στην παρέα της. «Ελα, κορίτσι μου, να σε συστήσω στους κυρίους εδώ. Η Φρόσω Πολύζου, φίλοι μου, είναι ένα κορίτσι που κατάφερε να φύγει από το χωριό της και να πάρει τη ζωή στα χέρια της», λέει, όμως η Φρόσω, όπως θα δούμε στο φινάλε της σειράς, δεν έχει βρεθεί εκεί για να κάνει νέες γνωριμίες.

Αντίθετα, μην έχοντας να χάσει κάτι παραπάνω, έχει αποφασίσει να αφαιρέσει τη ζωή από τη γυναίκα που της στέρησε τη δική της ελευθερία. Ετσι, όταν η Βικτωρία στέκεται απέναντί της πιστεύοντας πως η Φρόσω θέλει απλά να της μιλήσει, η κοπέλα βγάζει το όπλο από την τσάντα της. Η Βικτωρία ταράζεται και κάνει ένα μεγάλο βήμα πίσω. Την ίδια στιγμή, η Δεσποινιώ, η Μαρίκα και η Βασιλική φτάνουν στο μέρος που γίνεται η εκδήλωση και βλέπουν την αδελφή τους με το όπλο στα χέρια να κοι τάζει μέσα στα μάτια τη Βικτωρία.

Τα τρία κορίτσια στέκονται πίσω από την αδελφή τους και την παρακαλούν να κατεβάσει το όπλο. «Μην το κάνεις, Φρόσω, δεν αξίζει τον κόπο. Τώρα πλέον είμαστε όλες μαζί. Δεν θα αφήσουμε η μια την άλλη ποτέ ξανά, δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε», της εξηγούν, όμως εκείνη φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις της. Για την ακρίβεια, η Φρόσω δεν δείχνει καν να σκέφτεται τα λόγια τους. Εχει οπλίσει το όπλο της και είναι έτοιμη να πατήσει τη σκανδάλη απέναντι στη Βικτώρια μόνο που η τελευταία σε μια στιγμή που η Φρόσω παραπατάει και κατεβάζει τα μάτια της, βγάζει κι εκείνη ένα όπλο από την τσάντα και το τείνει απέναντί της. Μαρίκα, Βασιλική και Δεσποινιώ φωνάζουν και στις δύο να σταματήσουν, όμως οι δύο γυναίκες αναμετριούνται με το βλέμμα και τελικά ρίχνουν ταυτόχρονα η μια στην άλλη.
Οι αδελφές Πολύζου κλονίζονται από το διπλό θανατικό, ωστόσο η Φρόσω νεκρή πια, φαίνεται να είναι πλέον ευτυχισμένη στην αγκαλιά του Μέλιου που τον συναντά στον παράδεισο και της φωνάζει «Αργησες!». Εκείνη χαμογελαστή και χωρίς κανένα βάρος πλέον μέσα της, θα του απαντήσει: «Ναι, όμως ήρθα». Το ζευγάρι συναντιέται ξανά στην άλλη ζωή, ενώ οι αδελφές της σε βάθος χρόνου βρίσκουν πάλι τα πατήματά τους.

 

Ψυχοκόρες: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 19/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Τραγωδία ένας εννιάχρονος αναβάτης πέθανε μετά από ατύχημα

Σασμός: Τέλος το κρυφτό με Ρούσσο και Αντρέα- Μία κάννη ανάμεσά τους-Γεννιέται η μικρή Καλλιόπη