Ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να μάθει στη σειρά Το Ναυάγιο ποιος έβαλε φωτιά στο πατρικό του σπίτι ενω οι γονείς του ήταν μέσα. Ένας θείος του θα τον πληροφορήσει πως οι γονείς του χρώσταγαν λεφτά σε έναν τοκογλύφο της περιοχής και ότι είναι πολύ πιθανό αυτός να ευθύνεται για το άδοξο τέλος τους. Το αγόρι μην έχοντας πού να απευθυνθεί, θα μιλήσει γι αυτό στη Βάσω. Εκείνη που έχει αποφασίσει να τον βοηθήσει με κάθε τρόπο, θα του πει ότι θα μιλήσει στον πατέρας της αφού είναι σίγουρη πως μπορεί να τον βοηθήσει στην έρευνα. Άλλωστε θεωρεί ότι δεν υπάρχουν πολλοί τοκογλύφοι στο νησί.

Ο Άγγελος δεν θα θέλει να μάθει η οικογένειά της για τις προσωπικές του υποθέσεις και θα την παρακαλέσει να μην μπλέξει και άλλους, όμως όταν η Βάσω αρχίσει να επιμένει, θα καταλάβει πως η απόφασή της είναι μονόδρομος. Πράγματι, λίγη ώρα αργότερα θα επικοινωνήσει με τον Δημήτρη, τον οποίο και θα πιέσει να μάθει ό,τι μπορεί για την υπόθεση του αγαπημένου της. Ο Δημήτρης θα σοκαριστεί όταν καταλάβει πως η κόρη του φτάνει κοντά στις κρυφές του υποθέσεις και σε πρώτη φάση θα προσπαθήσει να την παραπλανήσει. Όμως η Βάσω δεν θα σταματήσει να ψάχνει. Σε αυτή την προσπάθεια δεν θα είναι μόνη. Τη βοήθειά της σε αυτό το θέμα θα προσφέρει και η Λίνα.

Η Λίνα και η Βάσω Γιαννακάκη δεν θα αρκεστούν στις στρεβλές πληροφορίες που θα τους δώσει ο πατέρας τους. Θα αρχίσουν να ψάχνουν και μόνες τους τούς ανθρώπους πίσω από τον εμπρησμό της οικογένειας Κοντογεωργάκη και μοιραία, έπειτα από μια κουβέντα με τον Στέφανο, ο οποίος επίσης δραστηριοποιείται στο ίδιο μέρος, θα καταλάβουν πως είναι ανακατεμένο και το όνομα του πατέρα τους σε παρόμοιες σκοτεινές υποθέσεις. Και τα δύο κορίτσια δεν μπορούν να το χωνέψουν ότι ο πατέρας τους είναι ανακατεμένος σε τέτοιες υποθέσεις γι αυτό και πριν ανακοινώσουν οτιδήποτε στον Άγγελο, θα συνεχίζουν να ψάχνουν και τελικά όταν σιγουρευτούν για τις δραστηριότητες του πατέρα τους, θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

 

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Επιστρέφει στην τηλεόραση-Τι αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης

Survivor: Ο Χανταμπάκης έστειλε επικό δώρο στην Όλγα και «έριξε» το Twitter

Το Προξενιό της Ιουλίας: Στη φυλακή ο Επιφάνειος-Ο Γρηγόρης κάνει το μοιραίο λάθος!