Δέχτηκε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον αξιωματικό του Λιμενικού στη σειρά Το Ναυάγιο, λόγω της αγάπης που έχει στον γιο του Ορφέα αλλά και γιατί έβλεπε τον ίδιο, όπως χαρακτηριστικά έχει τονίσει, και ως τον φύλακα άγγελό της.

Όμως το προφίλ που έχει φτιάξει για εκείνον στο μυαλό της, με εκείνο που Θα της παρουσιαστεί στα επόμενα επεισόδια, δεν θα έχει καμία σχέση. Ο γάμος θα γίνει και τον πρώτο καιρό της συμβίωσής τους όλα θα κυλούν ομαλά, με τον Ορφέα να νιώθει την κοπέλα σαν πραγματική του μητέρα. Ο Τρύφωνας θα είναι χαρούμενος για την επιλογή της κόρης του αλλά και εκείνη θα αισθάνεται ασφάλεια στο πλευρό του γοητευτικού άντρα που φροντίζει να μην της λείπει τίποτα.

Η αφορμή για να αρχίσει να έχει αμφιβολίες για την αγάπη που της έχει και γενικότερα τη σχέση του, θα είναι η εμμονή του να την ακολουθεί σε κάθε της βήμα. Τότε εκείνη θα του πει πως δεν έχει μάθει έτσι και δεν της αρέσει να την ελέγχουν ενώ τον απειλεί με χωρισμό αν συνεχίσει έτσι.

Σε μια συζήτηση της Ειρήνης με τη Δήμητρα, θα καταλάβει η πρώτη πως την ίδια καταπιεστική συμπεριφορά είχε και απέναντι στην πρώτη του σύζυγο, Κλαίρη, την οποία επίσης λάτρευε. Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Την αγαπούσε πολύ. Γι’ αυτό και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί η κυρία Κλαίρη αποφάσισε να φύγει και να αφήσει τον γιο της, όπως θα αποκαλύψει. Τότε η Ειρήνη θα αρχίσει να συνδέει πρόσωπα και καταστάσεις και μοιραία θα κατανοήσει πως η στάση του μέσα στον προηγούμενο γάμο του δεν ήταν τελικά και τόσο άμεμπτη. Σε συνδυασμό με την Ευγενία που δεν Θα έχει πάψει να ψάχνει στοιχεία για την εξαφάνιση της αδελφής της, πριν οδηγηθούν στο συμπέρασμα πως εκείνη πνίγηκε, θα καταλάβει εύκολα πως κάτι ύποπτο συμβαίνει στο σπίτι του Ιπποκράτη Πανόπουλου.

Η τραγική αλήθεια θα της παρουσιαστεί την ημέρα που θα βρεθεί στον κήπο με τον Ορφέα και το μικρό αγόρι θα αποκαλύψει πως ο πατέρας του δεν τον αφήνει μόνο του να κάνει βόλτα γύρω από τα λουλούδια ή ακόμα και να ασχολείται με αυτά. Εκείνη Θα τον αφήσει να πλησιάσει τα αγαπημένα του τριαντάφυλλα και τότε οι δυο τους θα παρατηρήσουν κάτι να εξέχει από τη γη. Η Ειρήνη, για να μην τρομάξει το αγόρι, θα του πει ότι είναι κάποιο αγριόχορτο και είναι ώρα να γυρίσουν σπίτι.

Οι δυο τους θα μπουν στο σπίτι και εκείνη έντρομη θα μιλήσει στη Δήμητρα γι’ αυτό που είδε. Μαζί, την επόμενη μέρα θα βρεθούν στο συγκεκριμένο σημείο του κήπου, θα σκάβουν και θα διαπιστώσουν αυτό που με τόσο κόπο έκρυβε ο λιμενικός. Πως ο ίδιος σκότωσε και έθαψε τη γυναίκα του μπροστά από την τριανταφυλλιά. Το σοκ των δύο γυναικών θα είναι τεράστιο και δεν θα ξέρουν πώς να το διαχειριστούν…

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τα όσα συμβούν θα διαλύσουν την Ιουλία-Άλλος άνθρωπος ο Προβιός!

H χωριάτισσα που γουστάρει να σκαρφαλώνει σε μεγάλα Monster truck VIDEO

Η Παραλία: Ανατροπή με τον Χάρι-Αυτά που μαθαίνει για τη μητέρα του τον σοκάρουν!