Ο Διονύσης στη σειρά Το Ναυάγιο, έταξε μια μεγάλη καριέρα στη Λίνα και εκείνη από την πρώτη στιγμή τον πίστεψε! Άρχισε να φαντάζεται το όνομά της στις μεγάλες μαρκίζες των θεάτρων και των κινηματογράφων και όταν πια της πρότεινε έναν ρόλο στη σειρά που παίζει και η Στέλλα, κατάλαβε πως ο άντρας αυτός δεν την κορόιδευε τόσο καιρό.

Οι εντάσεις με τον αγαπημένο της Μάκη δεν λείπουν από την καθημερινότητά τους, καθώς εκείνος δεν σταματά να της λέει με κάθε αφορμή ότι ο Διονύσης θέλει να την εκμεταλλευτεί. Όμως, η Λίνα με τον τρόπο της τον τουμπάρει και τελικά κάνει το δικό της.

Αυτό όμως δεν θα συνεχιστεί για πολύ, αφού ο Διονύσης σύντομα θα φανερώσει τον πραγματικό του εαυτό. Πιο συγκεκριμένα, ο «κυνηγός ταλέντων» δίνει στη Λίνα τον ρόλο που της έταξε και εκείνη ξεκινά άμεσα τα γυρίσματα, ανυποψίαστη για το τι πρόκειται να συμβεί.

Ετσι όταν μετά το γύρισμα της κάνει επίσκεψη στο καμαρίνι, εκείνη θα τον καλοδεχτεί. Του λέει ότι ήταν μία υπέροχη εμπειρία και τον ευχαριστεί ενώ εκείνος της λέει ότι και εκείνος χαίρεται που την έχει γνωρίσει και θα προσπαθήσει να τη φιλήσει. Εκείνη θα αντιδράσει αλλά ο Διονύσης σίγουρος πως είναι μόνοι στο στούντιο, θα προσπαθήσει να της βγάλει τα ρούχα. Εκείνη θα βάλει τις φωνές και για καλή της τύχη θα την ακούσει η Στέλλα, η οποία και θα τη σώσει.

Τα νέα δεν θα αργήσει να μάθει ο Μάκης. Για την ακρίβεια, θα καταλάβει μόνος του ότι κάτι έχει συμβεί όταν δει την αγαπημένη του κλαμένη και σε σοκ. Ο ίδιος τη ρωτάει αλλά χωρίς εκείνη να έχει ανοίξει το στόμα της, θα καταλάβει.

Ο Μάκης θα πάει να τον βρει και δίχως έλεος θα αρχίσει να τον χτυπάει. Ο Διονύσης θα αντισταθεί και στη συνέχεια θα επιτεθεί και εκείνος στον νεαρό άντρα που θέλει να υπερασπιστεί την τιμή της κοπέλας του. Συνάδελφοι του Διονύση θα τους χωρίσουν, αλλά ο Μάκης Θα του πει πως θα πάει στην αστυνομία να τον καταγγείλει. Ο Διονύσης από τον φόβο του θα πάει λίγο αργότερα στο σπίτι της Λίνας, η οποία θα προσπαθεί να ηρεμήσει στο πλευρό της αδελφής της. Την απειλεί λέγοντας ότι δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο άνθρωπος που θα του κάνει ζημιά και της τονίζει να μην τολμήσει να πάει στην αστυνομία ο Μάκης γιατί θα τον στείλει στο νησί του!

Η Βάσω θα τον διώξει αλλά το επεισόδιο δεν θα λήξει για καμία από τις δύο πλευρές.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος η Αργυρώ-Εγκαταλείπει τον Αστέρη-Παίρνει το παιδί και πηγαίνει στην Αθήνα!

Ο Σουμάχερ πίστευε ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν και δεν ήταν απλώς ένα ατύχημα

Η Γη της Ελιάς: Τέλος το κρυφτό για Κουράκο και Δήμητρα-Της κάνει πρόταση γάμου!