Η ανάμνηση του θανάτου της Κλαίρης στη σειρά Το Ναυάγιο, βασανίζει τον Ιπποκράτη, που βλέπει ότι η Ειρήνη έχει ακόμα αμφιβολίες για τον γάμο τους. Τώρα πρέπει πάση θυσία να την πείσει ότι δεν είχε καμία ανάμιξη στον θάνατο της πρώην συζύγου του και φυσικά να την κάνει να τον εμπιστευτεί ξανά, πριν να είναι αργά και ο Πέτρος προλάβει να κάνει την κίνησή του. Την ίδια στιγμή, ο Στελής προσπαθεί να κάνει τον Πέτρο να παραδεχτεί την πραγματική του ταυτότητα, ενώ ο Μάκης σκέφτεται αν θα συνεχίσει να διεκδικεί τη Λίνα ή όλο αυτό ανάμεσά τους είναι ένα χαμένο παιχνίδι, που μόνο πληγωμένους θα τους αφήσει. Η Λίνα τελικά έρχεται από μόνη της να τον βρει, αλλά όχι για τον λόγο που φαντάζεται.

 Ο Άγγελος ψάχνει πληροφορίες για τον θείο του, ώστε να φτάσει στην αλήθεια για το παρελθόν του όπως αναφέρει το Τηλέραμα. Παράλληλα, η Στέλλα, για να εξιλεωθεί, προσπαθεί να βοηθήσει τον Μάριο να ξαναφτιάξει τη ζωή του, την ίδια ώρα που ο Παντελίδης χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να τον πείσει να της κάνει μήνυση. Θέλει να την παγιδεύσει όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης βλέπει τυχαία την ημερομηνία γέννησης της Θοδώρας και το μυστικό που έκρυβε τόσα χρόνια η Μαρία βγαίνει στο φως. Στο μεταξύ, η Ευγενία κάνει μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι του Ιπποκράτη, που θα τον ταράξει.
 Ο Μάκης και η Λίνα θέτουν τη σχέση τους σε νέα βάση και ελπίζουν πως αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά. Η Στέλλα καλείται να αντιμετωπίσει τις δικές της ενοχές και ετοιμάζεται να παραδοθεί στην αστυνομία. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Δημήτρης πιέζει τη Μαρία για απαντήσεις και εκείνη υποκύπτει στις ερωτήσεις του και του αποκαλύπτει το μεγαλύτερό της μυστικό: πως η Θοδώρα είναι κόρη του. Τώρα όμως θα το μάθει και εκείνη και κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η αντίδρασή της. Παράλληλα, ο Πέτρος απελπισμένος με τον γάμο της Ειρήνης, κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τη συναντήσει και να της αλλάξει γνώμη. Όταν όλα αποτυγχάνουν η τελευταία του λύση είναι να εμφανιστεί στον γάμο. Τωρα πρέπει να προλάβει να την εμποδίσει να παντρευτεί τον Ιπποκράτη.

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Επιφάνειος και Στράτος αποκαλύπτουν τη δολοφονία της Ευγενίας!

Moto Ξουχέλλης, Kymco & Voge θα βρίσκονται στο Motor Festival

Η Μάγισσα: Αδιανόητη η τύχη του Τζανή-Τον πουλάνε σε σκλαβοπάζαρο!