Η Μαρία λέει στον Μάκη τα πάντα για το προξενιό της Λίνας στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο, ελπίζοντας έτσι ότι θα διαλύσει τη σχέση τους. Ο Παντελίδης επισκέπτεται τον Πέτρο στην αυλή και ζητάει τη σιωπή του στη δίκη, εκβιάζοντάς τον με τον φάκελο του Αντώνη στην Ασφάλεια. Ο Μάκης βλέπει τον ‘Οθωνα να βγαίνει από το σπίτι της Λίνας και πείθεται ότι η μητέρα του είχε δίκιο.

Η Βάσω μαθαίνει ότι στο γραφείο του πατέρα της υπάρχει φάκελος με το όνομα «Κοντογιωργάκης» και ψάχνει να βρει την αλήθεια. Ο Δημοσθένης Καλλέργης καλεί τον Γιώργη, τον Βασίλη και τον Μιχάλη στο γραφείο του για να τους κάνει μια σημαντική ανακοίνωση. Μια είδηση στο ραδιόφωνο για παράνομο εμπόριο βρεφών σοκάρει την Ειρήνη και τη βάζει σε σκέψεις.
Η Λίνα αναγκάζεται να μιλήσει στον Μάκη για το προξενιό με τον “Οθωνα, αλλά αυτός έχει χάσει πια την εμπιστοσύνη του και όλα δείχνουν πως ο έρωτάς τους δεν θα αντέξει αυτή τη νέα σύγκρουση.

Στο μεταξύ, η Βάσω παίρνει στα χέρια της τα στοιχεία για το χρέος των γονιών του Άγγελου και συνειδητοποιεί ποιος είναι ο πατέρας της. Παράλληλα, ο Βλάσης ζητάει τον λόγο από τον Δημήτρη για την ειδική φροντίδα που δείχνει  στη Θοδώρα και προμηνύονται τε συγκρούσεις. Την ίδια στιγμή, ο Παντελίδης αποκαλύπτει στον Ιπποκράτη ότι είδε την Ειρήνη στο σπίτι του Πέτρου, και αυτός, σε έξαλλη κατάσταση, καταφθάνει στην αυλή.
Η Βάσω μαθαίνει όλη τη σοκαριστική αλήθεια για τον σκοτεινό ρόλο του Δημήτρη στον θάνατο των γονιών του Άγγελου και απoφασίζει να κόψει τους δεσμούς με την οικογένειά της.

Παράλληλα, ο Δημοσθένης συναντιέται με τα θύματα του ναυαγίου, ελπίζοντας να δεχτούν να τους αναλάβει. Κάποιος από αυτούς όμως εκφράζει έντονες ενστάσεις. Στο μεταξύ, η Ευγενία συναντιέται με τον Άγγελο και μαζί καταστρώνουν ένα σχέδιο για να ξεμπροστιάσουν τον Ιπποκράτη.

Την ίδια στιγμή, ο Βασίλης διαβάζει στην εφημερίδα για τις καταγγελίες για εμπορία βρεφών και ταράζεται. Η Μαρία και ο Βλάσης αποκαλύπτουν στην έκπληκτη Θοδώρα πως ο Δημήτρης είναι τοκογλύφος, ελπίζοντας πως έτσι θα την απομακρύνουν από το μεσιτικό γραφείο. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η Βάσω πηγαίνει και βρίσκει τον Άγγελο στην Αθήνα. Τώρα που ξέρει όλη την αλήθεια, έχει έρθει η ώρα να ξεκαθαρίσουν κάθε παρεξήγηση μεταξύ τους. Του ανακοινώνει λοιπόν ότι ξέρει τα πάντα και πως η επιλογή της είναι αυτός…

 Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Η Βασιλική στην εξορία- Χάνει το μωρό από τα βασανιστήρια!

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα: Τελικά θα δώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης το κύπελλο του Conference League στον Βαγγέλη Μαρινάκη αν κερδίσει ο Ολυμπιακός

Fanagusta: Τέλος Μάικλ και Σιμώνη- Εκείνη τον εγκαταλείπει