Ο Γιώργης βρίσκει το όπλο που κρύβει η Στέλλα στο σπίτι της στη σειρά Το Ναυάγιο και κάνει εφιαλτικους συνειρμούς. Μαζί με τον Βασίλη θα προσπαθήσουν να τη σταματήσουν πριν δολοφονήσει τον Μάριο, όμως εκείνη είναι αποφασισμένη να κάνει τον άνθρωπο που σκότωνε τον άντρα της να πληρώσει.

Ο Βασίλης τρέχει να την προλάβει, ενώ ο Γιώργης μαθαίνει συντετριμμένος ότι η πληροφορία που του έδωσε η Αλίκη για τον Βασιλείου ήταν λανθασμένη και συνειδητοποιεί πως έπεσε σε παγίδα. Καθώς η Στέλλα σημαδεύει τον Μάριο με το όπλο της και είναι έτοιμη να τραβήξει τη σκανδάλη, ο Βασίλης μπαίνει ανάμεσά τους και την παρακαλεί να σταματήσει.

Η Αλίκη έρχεται αντιμέτωπη με τον Παντελίδη όπως αναφέρει το 7ΜΕΡΕΣ TV, ο οποίος, όμως, κρύβει άλλον έναν άσο στο μανίκι του, ενώ η Χριστίνα βλέπει τη φωτογραφία του Ιπποκράτη στην εφημερίδα και αναγνωρίζει τον άντρα που είδε έξω από την αυλή.

Αυτός στο μεταξύ έχει ήδη βάλει μπροστά το σχέδιο του για να κρατήσει την Ειρήνη κοντά του και εξαφανίζει το τετράδιο όπου είχε γραμμένες τις φόρμουλες των αρωμάτων της. Μόλις εκείνη ανακαλύπτει ότι οι σημειώσεις της είναι άφαντες, απελπίζεται και αποφασίζει να ξεχάσει οριστικά κάθε ονειρό της για τη Γαλλία.

Ο Ιπποκράτης όμως, δεν σταματά εκεί και στρέφεται στον Άγγελο. Τον ανακρίνει για το παρελθόν του και αφήνει υπόνοιες για τους γονείς του και τα αιτία του τραγικού θανάτου τους, καταφέρνοντας να τον αναστατώσει.

Η Λίνα, έχοντας μάθει ότι ο πατέρας της ειναι έξαλλος, φεύγει επειγόντως για την Αθήνα, ώστε να τον αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο ενώ η Θοδώρα αρνείται να μιλήσει στον Στέφανο, έχοντας μάθει κι αυτή για τον αρραβώνα του με την κόρη του Δημήτρη. Τέλος, ο Βασίλης σκέφτεται τι να κάνει με τον τραυματισμένο Μάριο και αποφασίζει να κουκουλώσει την επίθεση της Στέλλας.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρήστος συλλαμβάνεται για το φόνο της Νέλλυς-Η Βικτώρια τον «καρφώνει» στην αστυνομία!

F1 Eddie Jordan: Ο Τζόρνταν χάνει την εμπιστοσύνη του στον Χάμιλτον «Δεν τον εμπιστεύομαι πια»

Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος κάνει την ανατροπή-Παραδίνεται στην αστυνομία-Ποιο είναι το έγκλημά του;