Η Νέλλυ καταλαβαίνοντας ότι κινδυνεύει, ενημερώνει τον Πάρη ότι την έχει βάλει ο Σίμος να τον κατηγορήσει στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών.

Η ίδια του υπόσχεται ότι θα πάει στην αστυνομία να αλλάξει την κατάθεσή της και να μην ανησυχεί! Ωστόσο ο Σωτήρης τούς ενημερώνει ότι η Νέλλυ δεν εμφανίστηκε ποτέ στο αστυνομικό τμήμα. Όπως είναι φυσικό, ο Πάρης έχει αρχίσει ν’ ανησυχεί και λέει ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο γιατί δεν τη βρίσκει πουθενά και θα πάει σπίτι της για να δει αν είναι καλά!

Η Γεωργία με την Όλγα προσπαθούν να τον αποτρέψουν λέγοντάς του ότι καλύτερα να μην το κάνει γιατί ίσως του έχει στήσει και πάλι παγίδα!  Εκείνος όμως δεν κάνει πίσω και έτσι φτάνει στο σπίτι της κοπέλας και παγώνει μ αυτό που αντικρίζει, καθώς η Νέλλυ είναι νεκρή. Τρέμοντας παίρνει τηλέφωνο και ενημερώνει για το τι έχει συμβεί. Ο Σωτήρης τρέχει να τον βρει και προσπαθεί όσο μπορεί να τον προστατέψει για να μην μπλέξει παραπάνω. Την ίδια στιγμή, ο Σίμος μαθαίνει ότι ο θάνατος της Νέλλυς δεν είναι δουλειά του Ρένου, αλλά ο Χρήστος είναι αυτός που την έχει σκοτώσει. Στο μεταξύ ο κλοιός όλο και στενεύει, καθώς στο αστυνομικό τμήμα εμφανίζεται η Ζωζώ, η φίλη της Νέλλυς και καταθέτει ότι της είχε πει ότι θα βρισκόταν με κάποιον Χρήστο Πολύζο.

Παράλληλα ο Αποστόλης, ο οποίος έχει ορκιστεί να βοηθήσει τον Πάρη, πηγαίνει κρυφά στο σπίτι του Χρήστου και ψάχνει να βρει το κολιέ της Νέλλυς. Στη συνέχεια πηγαίνει στην Όλγα και της το δίνει. Λέει να το δώσει στον αστυνομικό γιατί ανήκει στη συγχωρεμένη και το βρήκε στο σπίτι του Χρήστου αλλά πρέπει να σώσουν το παιδί τους!

Κι ενώ ο Αποστόλης προσπαθεί να βοηθήσει με όποιο τροπο μπορεί τον Πάρη στην υπόθεση του φόνου, εκείνος δεν θέλει πια να έχει καμία σχέση μαζί του. Η διερεύνηση του φόνου συνεχίζεται και η Ζωζώ αυτή τη φορά καταθέτει κι άλλα. Λέει ότι ξέρει ότι ο Χρήστος Πολύζος τη σκότωσε, αλλό εντολή είχε πάρει από κάποιον Σίμο! Η αντίστροφη μέτρηση για έναν από του εμπλεκόμενους έχει αρχίσει και ο Δημοσθένης, που είναι ερωτευμένος με τη Βικτώρια και της λέει για τις εξελίξεις.

Η Βικτώρια μόλις ακούει ότι στο κάδρο έχει μπει και ο Σίμος, ταράζεται και αποφασισμένη να τον γλιτώσει, καταθέτει κι αυτή λέγοντας ότι ο Χρήστος Πολύζος είναι δολοφόνος και αυτός σκότωσε την κοπέλα και ίσως όχι μόνο αυτή!

Έτσι ο Χρήστος συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ο Κανέλλος ρίχνει τη βόμβα-Ο Αντρέι είναι ο αληθινός καπετάνιος της φαμίλιας!

Πολύ άσχημα νέα στην Alpine F1: «Το μονοθέσιο του 2024 είναι λίγο αργό»

Η Γη της Ελιάς: Νύφη η Αρετή-Τι θα κάνει όταν μάθει για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας;