Ο Πέτρος βλέπει την Ειρήνη να μπαίνει νύφη στην εκκλησία στη σειρά Το Ναυάγιο και νιώθει ότι τη χάνει για πάντα. Την ίδια στιγμή, ο Ιπποκράτης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μέχρι που ο Ορφέας τού λέει πως είδε τον «Αντώνη» στον γάμο. Ο Πέτρος καταλαβαίνει πως ο Στελής τον αναγνώρισε και δεν έχει πια άλλη επιλογή. Αποφασίζει να το σκάσει και να φύγει από την Αθήνα μια για πάντα, αλλά τον προλαβαίνει ο Στελής, που του λέει πως οι δυο τους πρέπει να μιλήσουν.

Παράλληλα, τα νέα της αυτοκτονίας του Μάριου φέρνουν μεγάλη αναστάτωση σε όλους. Η Αλίκη δεν χάνει χρόνο να ενημερώσει τον Παντελίδη ότι ο νεκρός άφησε ένα σημείωμα που τον αφορά, ενώ ο Μιχάλης και ο Γιώργης περνούν στην αντεπίθεση και πραγματοποιούν μια πολύ σημαντική συνάντηση, από την οποία θα κριθούν πολλά..

Στο μεταξύ, ο Μάκης, ο Μιχάλης, ο Βασίλης και ο Ανέστης δίνουν στον Γιώργη μια μεγάλη συνέντευξη για τον εφιάλτη που έζησαν πάνω στο «Φοίνιξ». Παράλληλα, ο Παντελίδης επισκέπτεται τη Στέλλα στο σπίτι της, με σκοπό να την τρομοκρατήσει, ενώ η Λίνα αναζητάει απεγνωσμένα δουλειά και ζητάει τη βοήθεια του Μιχάλη. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης προσπαθεί να μάθει για το παρελθόν της Θοδώρας, ενώ η Μαρία είναι απoφασισμένη να της βρει καινούρια δουλειά. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Γιώργης βρίσκει στην τσάντα της Αλίκης το χαμένο ντοκουμέντο και συνειδητοποιεί επιτέλους ότι εκείνη ειναι ο κατάσκοπος του Παντελίδη!
Η Ειρήνη αισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και ζητάει από τον Ιπποκράτη να ακυρώσουν τη γαμήλια εκδρομή τους και να γυρίσουν στο σπίτι. Παράλληλα, ο Μιχάλης βοηθάει τη Λίνα να πιάσει δουλειά στην καφετέρια και αυτό φέρνει νέα ένταση ανάμεσα σε εκείνη και στον Μάκη. Παρά τις αντιρρήσεις του Άγγελου, η Βάσω ρωτάει τον Δημήτρη αν ξέρει κάποιον τοκογλύφο στα Χανιά. Στο μεταξύ, ο Γιώργης στήνει μια παγίδα στην Αλίκη για να την κάνει να αποκαλυφθεί, ενώ ο Παντελίδης ετοιμάζει κίτρινα δημοσιεύματα για να χτυπήσει τη Στέλλα. Ο Βασίλης όμως το μαθαίνει και δρα άμεσα, ζητώντας βοήθεια από κάποιον που έχει τα κότσια να αντιμετωπίσει τον πανούργο εχθρό τους…

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA


Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Αποκάλυψη σοκ-Ποιος τελικά λέρωσε τα χέρια του με το αίμα του Προβιού;

Έρχεται «θερμό» καλοκαίρι: «Σφαγή» αιωνίων για τον Αντετοκούνμπο

Ο Παράδεισος των Κυριών: Επεισοδιακός γάμος-Αυτή που θα μπει στην εκκλησία θα τους παγώσει όλους!