Η Αλίκη μπήκε στη ζωή του Γιώργη αναπάντεχα στη σειρά, Το Ναυάγιο. Ο Μιλτιάδης Παντελίδης την έστειλε στην εφημερίδα που δουλεύει εκείνος, προκειμένου να κατασκοπεύει τις κινήσεις του δημοσιογράφου, όμως εκείνη συμπάθησε τον Γιώργη και δέθηκε μαζί του με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Τον βοήθησε στην έρευνά του, μοιράστηκε πληροφορίες που είχε μόνη της ανακαλύψει, δούλεψε μαζί του μέχρι αργά το βράδυ και μοιραία οι δύο νέοι ήρθαν κοντά. Ο Γιώργης, παρά τον πόνο του για την απώλεια της Ασημίνας, δεν κατάφερε να μείνει απερίσπαστος στην έρευνά του για το ναυάγιο. Η ομορφιά της και η διάθεσή της να τον βοηθάει σε όλα, κέντρισαν το ενδιαφέρον του και άρχισε να της ανοίγεται κάθε μέρα και πιο πολύ.

Όσο Αλίκη και Γιώργης έρχονται κοντά, τόσο ο Μιλτιάδης την πιέζει για έξτρα πληροφορίες. Ετσι, η κοπέλα που έχει αρχίσει να ερωτεύεται τον δημοσιογράφο.

Του ζητά να απεμπλακεί από τις υπηρεσίες που της είχε αναθέσει. Οταν μάλιστα ένα βράδυ κάνει έρωτα μαζί του, θα νιώσει ξεκάθαρα με ποιανού το μέρος θέλει να είναι. Εκείνος της λέει από την άλλη ότι την ευχαριστεί για τις στιγμές που του χάρισε και ότι κατάφερε να ξαναζήσει στο πλάι της!

Ο Γιώργης και η Αλίκη μετά τη νύχτα πάθους δεν θα θέλουν να κρύψουν τον έρωτά τους, όμως εκείνη θα αισθάνεται άσχημα για τον λόγο που τον προσέγγισε. Και η αλήθεια είναι πως όταν ο Γιώργης μάθει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τη γνωριμία τους, θα κλονιστεί ανεπανόρθωτα.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σε σοκ η Όλγα μετά την αποκάλυψη-Ανατροπή στην οικογένεια Βασιλείου

Η Πάρις Χίλτον γέννησε, μιλάει για τον βιασμό στα 16 της και επιλέγει το πιο ασφαλή αυτοκίνητο για το μωρό της

Οι Πανθέοι: Τέλος η Μάρμω-Φεύγει για να πενθήσει το νεκρό μωρό της-Τι συμβαίνει με τον Ανδρέα;