Η Μάρμω παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι στη σειρά Οι Πανθέοι. Ανδρέας και Σεβαστή προσπαθούν να τη στηρίξουν με κάθε τρόπο, όμως η Μάρμω νιώθει να «πνίγεται» και προσπαθεί να μην ξεσπάσει.

Ο Κίτσος προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τρόπο να πλησιάσει τη Μάρμω ώστε να θρηνήσουν μαζί την απώλεια του μωρού τους, που δεν πρόλαβε καν να έρθει στη ζωή. Ζητάει τη βοήθεια της Νίνας, όμως αυτή δεν δείχνει πρόθυμη να το κάνει.

Ο Στάθης κι η Αλέκα βρίσκουν έναν τρόπο να αποφύγει η Αλέκα να ταξιδέψει με τον «μνηστήρα» που της έχει φέρει ο πατέρας της, ενώ ο Φάνης προσπαθεί να διαχειριστεί τον πειρασμό που λέγεται «Πέλλα» και που θα διανυκτερεύσει απόψε σπίτι του! Ο Λουκάς κι η Νίνα αποφασίζουν να μην τιμωρήσουν αυστηρά τον Σπύρο, όταν όμως ο Λουκάς μπει στο δωμάτιο του μικρού την ώρα που κοιμάται, θα ανακαλύψει κάτι που θα τον τρομάξει…

Η Μάρμω αποφασίζει να πάει στη Σύρο μαζί με τη Σεβαστή. Ο Ανδρέας συμφωνεί πως ο αέρας του νησιού θα της κάνει καλό και θα τη βοηθήσει να συνέλθει μετά από όσα πέρασε με την αποβολή της. Ο Ανδρέας, μένοντας στην Αθήνα, θα πέσει με τα μούτρα στη δουλειά τόσο στην κλινική όσο και στο Υπουργείο για να μπορέσει κι αυτός να κρατήσει το μυαλό του απασχολημένο ώστε να μη σκέφτεται αυτό που συνέβη.

Όταν όμως ο Κίτσος μάθει πως η Μάρμω έχει φύγει για τη Σύρο, δεν θα μπορέσει να μείνει άπραγος… Ο Φάνης προσπαθεί να καταστείλει τα συναισθήματα που έχει αρχίσει να αναπτύσσει για την Πέλλα, η οποία το μόνο που έχει στο μυαλό της αυτή τη στιγμή είναι να πάρει επιτέλους ένα γράμμα από την αδελφή της, Ματούλα, που είναι στην εξορία. Ο Λουκάς κοντράρεται με τη Σοφία και την κατηγορεί ευθέως πως έχει αισθήματα ακόμα για τον Ανδρέα φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση. Ο Ισίδωρος πείθει τη Χρυσοστόμη να πάνε στον Ανδρέα και να του ζητήσει επιτέλους μια συγγνώμη. Όταν όμως φτάσουν στο σπίτι του Ανδρέα τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη…

 

Οι Πανθέοι: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ενδοκαναλική κόντρα-Η άβολη στιγμή στο πρωινό Σου Σου-Τι είπε η Ελένη Τσολάκη

Οταν τα βραβεία MotoGP μπήκαν σε δεύτερη μοίρα όταν εμφανίστηκε η Aneta Mlcakova

Ράδιο Αρβύλα: Ανατροπή με τα επεισόδια-Τι ζητά ο Αντώνης Κανάκης