Η πρώτη του γυναίκα αποφάσισε να τον εγκαταλείψει στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο κι εκείνος για να μην προλάβει να το κάνει, τη σκότωσε. Η δεύτερη, η Ειρήνη, που ήδη έχει αρχίσει να παρατηρεί την περίεργη συμπεριφορά του Ιπποκράτη Πανόπουλου, δεν θα προλάβει να τον εγκαταλείψει αφού ο λιμενικός, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα αναγκάσει την πιστή του οικονόμο, Δήμητρα, να δίνει στη γυναίκα του χάπια. Σύμφωνα με το TiVi σίριαλ, ο Ιπποκράτης που θα βλέπει μέρα με τη μέρα την Ειρήνη να απομακρύνεται από το πλευρό του, θα δώσει στη Δήμητρα χάπια και θα την αναγκάσει να της δίνει ένα την ημέρα. Η ίδια θα του εξομολογηθεί ότι φοβάται μήπως της προκαλέσουν κακό. Θα τον ρωτήσει αγχωμένη η γυναίκα κι εκείνος θα της απαντήσει αυστηρά ότι θα κάνει ότι της λέει εκτός αν θέλει να καταλήξει στο δρόμο και να πάει να βρει τον αδερφό της.

Η συζήτηση θα κοπεί και η οικονόμος της οικίας Πανοπούλου θα ξεκινήσει να δίνει χάπια στην Ειρήνη, βάζοντάς τα μέσα σε φαγήτά ή ροφήματα προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτά από εκείνη.

Ο φίλος της Ειρήνης δεν θα σταματήσει να την προσέχει και να της τηλεφωνεί συνέχεια για να είναι σίγουρος πως η κοπέλα είναι καλά. Οταν αρχίσει όμως να την ακούει να μιλά με δυσκολία και να μη θυμάται καθημερινά περιστατικά, θα καταλάβει πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Ο ίδιος θα τη ρωτήσει τι έχει και γιατί δεν μπορεί να του μιλήσει ενώ θα τη ρωτήσει αν θέλει να πάει ο ίδιος εκεί για να την πάρει από το σπίτι!

Αλλά εκείνη, αδύναμη ακόμα και να του μιλήσει, θα του κλείσει βιαστικά το τηλέφωνο. Ο άντρας χωρίς να χάσει καιρό θα μιλήσει στον καπετάν Στελή για τη συμπεριφορά της κι εκείνος με τη σειρά του θα πάει στην Αθήνα για να διαπιστώσει αν η Ειρήνη είναι καλά. Το πρόβλημα θα γίνει ακόμα πιο ευδιάκριτο σε εκείνους που τη γνωρίζουν τη στιγμή που, όταν την κατηγορήσουν ότι έχει συμμαχήσει με τον Παντελίδη, εκείνη δεν θα μπορεί καν να υποστηρίξει τον εαυτό της και να πει την αλήθεια. Και πάλι όμως κανένας δεν θα πιστέψει πως ο Ιπποκράτης χαπακώνει τη γυναίκα του…

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 24/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Ειδική βαφή Ferrari F1 στο GP Μαϊάμι: Η Ferrari σε μπλε αποχρώσεις αντί για κόκκινο

Η Γη της Ελιάς: Τέλος η Θεοδώρα- Ο Μιλτιάδης τη διώχνει από το σπίτι