Η ώρα της μεγάλης συνάντησης του Πέτρου με τον πατέρα του στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο, έφτασε . Ο Πέτρος βρίσκει καταφύγιο στην εκκλησία του χωριού του, χωρίς να ξέρει ότι την ίδια ώρα κατευθύνεται εκεί ο πατέρας του. Στο μεταξύ, η ανθοδέσμη του ‘Οθωνα κάνει τη Λίνα να πει ψέματα στον Μάκη, ενώ ζητάει τη βοήθεια της Βάσως και του Άγγελου για να μην την καταλάβει.

Παράλληλα, το μυστικό της Δήμητρας αποκαλύπτεται και ο Ιπποκράτης τη διώχνει από το σπίτι . Ο Βασίλης και η Στέλλα μπλέκουν σε έναν καβγά που έχει επεισοδιακή κατάληξη, ενώ ο Παντελίδης σκέφτεται ακόμα ένα σχέδιο, αυτή τη φορά για τη Λίνα και τον ‘Οθωνα. Την ίδια ώρα σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Σάββας ανακαλύπτει ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν του Παντελίδη, που θα βοηθήσει να πάρουν το πάνω χέρι στη δίκη.

Στην Κρήτη, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει την Ειρήνη, που ξαφνικά βλέπει μπροστά της τον Πέτρο, έτοιμο να της μιλήσει για την ταυτότητά του.
Εντωμεταξύ, ο παπα-Γρηγόρης αποκαλύπτει στη Λαμπρινή ότι είδε κι αυτός τον Πέτρο και ζητά τη συγχώρεσή της για όλους αυτούς τους μήνες που έχασε την πίστη του. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος επισκέπτεται την Ειρήνη στο σπίτι του Στελή, ελπίζοντας να καταφέρει επιτέλους να της πει την αλήθεια για τον ίδιο, αλλά και για τον Ιπποκράτη. Παράλληλα, ο Μιχάλης παίρνει τις αποφάσεις του σχετικά με τη δελεαστική πρόταση που του έκανε ο Παντελίδης και πηγαίνει στο γραφείο του μαζί με την Ελένη, για να του τις ανακοινώσει.

Λίγο αργότερα ο Πέτρος και η Ειρήνη περνούν την πιο όμορφη νύχτα της ζωής τους μετά το ναυάγιο. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η Στέλλα εκμυστηρεύεται στον Σάββα την αγωνία της ότι δεν κάνει για μητέρα, ενώ ο Ιπποκράτης, σκαλίζοντας το παρελθόν του Αντώνη Καραδήμου, καταλαβαίνει ότι ο Πέτρος έχει πάει στην Κρήτη, εκεί όπου βρίσκεται και η Ειρήνη. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης και η Πολυξένη έρχονται απροειδοποίητα στην Αθήνα, αναγκάζοντας τη Λίνα να τους πει επιτέλους την αλήθεια!

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Οι συγκλονιστικές στιγμές μέχρι το μεγάλο φινάλε!

Ο Μοχάμεντ Μπεν Σουλεϊέμ απαλλάχθηκε από κάθε υποψία… από τη FIA

Η Γη της Ελιάς: Σοκ για την Ασπασία-Ο Δημοσθένης ανακοινώνει ότι παντρεύεται!