Από καιρό η Ειρήνη έχει αντιληφθεί τη χειριστική συμπεριφορά του Ιπποκράτη στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο και έχει σκεφτεί να φύγει από το σπίτι του λιμενικού, όμως πάντα την κρατάει πίσω ο Ορφέας. Από τη στιγμή που το μικρό αγόρι έχασε την Κλαίρη και νιώθει εκείνη ως δεύτερη μητέρα, δεν της πάει η καρδιά να τον αφήσει πίσω. Ετσι, πάντα θα αναβάλλει την απόφασή της να χωρίσει. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα αρχίσει να υποψιάζεται τον άντρα της για τα δεινά που έχουν συμβεί στην οικογένειά του το τελευταίο διάστημα. Θα αρχίσει να ψάχνει διαρκώς για στοιχεία και όταν κάποια από αυτά πέσουν στην αντίληψή της, η συμπεριφορά της προς τον λιμενικό θα αλλάξει. Η κοπέλα θα αρχίσει να απομονώνεται, να θέλει να κοιμάται μόνη τα βράδια και να μην έρχεται σε επαφή μαζί του.

Ο Ιπποκράτης που θα καταλάβει την απότομη μεταβολή στη συμπεριφορά της, θα τη ρωτήσει τι της έχει συμβεί. Εκείνη θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει τη στάση της, ωστόσο δεν θα καταφέρει να τον πείσει.Σύμφωνα με το Tv24, από τη στιγμή που ο Ιπποκράτης νιώσει ότι τα συναισθήματα της Ειρήνης έχουν αλλάξει και κινδυνεύει να τη χάσει από τη ζωή του, θα προσπαθήσει με τον τρόπο του να τη φυλακίσει στο σπίτι. Για την ακρίβεια, θα βάλει τη Δήμητρα να της δίνει χάπια για να είναι περιορισμένες οι κινήσεις της κοπέλας.

Εκείνη πάντως θα προσπαθήσει να μεταπείσει τον ισχυρό άντρα λέγοντας ότι φοβάται, αλλά εκείνος θα της πει να κάνει τη δουλειά που της έχει αναθέσει για να μη βρεθεί στον δρόμο. Η Δήμητρα θα τον υπακούσει και θα ναρκώνει καθημερινά το κορίτσι, το οποίο θα αρχίσει να χάνει με τον χρόνο το ενδιαφέρον της για τη ζωή. Τη διαφορά στη διάθεσή της όμως θα προσέξει και ο Πέτρος, ο οποίος και θα μιλήσει στον Στελή. Ο καπετάνιος χωρίς να χάσει καιρό θα βρεθεί στο σπίτι του Πανόπουλου για να διαλευκάνει τι συμβαίνει στην Ειρήνη…

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Τα νέα της Formula 1 σε 5 λεπτά

Famagusta: Επιστρέφει και καθηλώνει- Αλλαγή στην ώρα προβολής