Η μεγάλη παραγωγή του MEGA, Famagusta, επιστρέφει ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο της ισορροπίας ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν. Ο Θοδωρής οδηγείται στη φυλακή για τον φόνο της Ελένης, ο Μάικλ επιστρέφει στην καταγραφή μαρτυριών για το ντοκιμαντέρ και έρχεται πιο κοντά με τη βιολογική του μητέρα, ενώ η Ιφιγένεια αποκτά την επιμέλεια του Αντρίκου.

Ο χρόνος γυρίζει πίσω στο 1974, όπου βλέπουμε την περίοδο που ο Μάικλ μωρό φτάνει στο Λονδίνο, ενώ την ίδια στιγμή στην Κύπρο, η Χριστίνα και ο Ανδρέας θρηνούν για τον χαμό του γιου τους. Στο τώρα και 50 χρόνια μετά, η δίκη λήγει θετικά για τον Μάικλ, καθώς απαλλάσσεται από τις κατηγορίες για τον φόνο της Ελένης. Το αντίθετο όμως συμβαίνει για τον Θοδωρή, ο οποίος οδηγείται στο κελί, μέχρι να γίνει η δική του δίκη αυτή τη φορά.

Αμέσως μετά ο Μάικλ, έξαλλος και προδομένος από την Κατερίνα, την απολύει από το ντοκιμαντέρ. Την ίδια στιγμή ο Κλεάνθης, γεμάτος ενοχές που κατέδωσε τον Θοδωρή, ζητά να φύγει από τη φόρμα.

Παράλληλα, η Δάφνη χωρίζει άδικα τον Τεύκρο. Στο μεταξύ, παρά την τεταμένη ατμόσφαιρα, η Σιμώνη ξεκαθαρίζει στην οικογένεια Σέκερη ότι δεν καταλογίζει κακία σε κανέναν.

Λίγο αργότερα, και ο Παύλος ζητάει συγγνώμη από τον Μάικλ για όσα του καταλόγισε.

Την ίδια ώρα, η Ιφιγένεια αποκτά και πάλι την επιμέλεια του Αντρίκου, κάτι που ανακουφίζει τον Παύλο, καθώς η υγεία του επιδεινώνεται. Στο μεταξύ, η Σιμώνη συναντάει τον Μάικλ και του ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά της.

Του ομολογεί ότι αισθάνεται άσχημα απέναντί του αφού τον κατηγόρησε άδικα και μια αμοιβαία έλξη αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα, καθώς το κλίμα γίνεται άκρως ερωτικό. Πέρα όμως απ όλα αυτά, ο Μάικλ συνεχίζει να καταγράφει μαρτυρίες γιατο ντοκιμαντέρ του. Αυτή τη φορά μια ηλικιωμένη Κύπρια περιγράφει πως ο γάμος της με Τουρκοκύπριο οδήγησε τα δίδυμα αγόρια της να πολεμήσουν το ένα εναντίον του άλλου στην εισβολή.

 

Famagusta: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 3/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

F1 Antonelli Mercedes: Ο αντικαταστάτης του Χάμιλτον κάνει την πρώτη δοκιμή στην Formula 1

Δημήτρης Παπανώτας: Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο δημοσιογράφος