Ο Μάκης μαθαίνει ποιος είναι ο Όθωνας στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο, ενώ η Ειρήνη ακούει με τρόμο τα σχέδια του Ιπποκράτη για την εικόνα του Αγίου Νικολάου. Ο Γιώργης ζητάει από τους ναυαγούς να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Η εύρεση νέου δικηγόρου όμως αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση. Η Ειρήνη μαθαίνει κάτι που δεν φανταζόταν για τον Ιπποκράτη, ενώ η Λίνα μαθαίνει από τον Μιχάλη ότι ο Άγγελος ήταν στο καφέ με μια άλλη γυναίκα.

Πώς θα αντιδράσει η Βάσω όταν ακούσει ότι ο Άγγελος πιθανόν την παράτησε για κάποια άλλη; Την ίδια ώρα ο Άγγελος ανακαλύπτει τη διεύθυνση του ανθρώπου που έκλεψε τις φόρμουλες από την Ειρήνη μετά από εντολή του Ιπποκράτη.

Ο Μάκης μαθαίνει ποιος είναι ο Όθωνας, ενώ η Ειρήνη ακούει με τρόμο τα σχέδια του Ιπποκράτη για την εικόνα του Αγίου Νικολάου. Η Πολυξένη πηγαίνει στην αυλή να ζητήσει τον λόγο από τον Άγγελο κι αυτός της αποκαλύπτει την αλήθεια.

Πώς θα αντιδράσει η Πολυξένη όταν μάθει πως είναι παντρεμένη με έναν δολοφόνο; Και ενώ ο Πέτρος είναι έτοιμος να αποδείξει στην Ειρήνη πόσο σατανικός είναι ο Ιπποκράτης, ένας μυστηριώδης άντρας κάνει την εμφάνισή του στη δουλειά του Μιχάλη (Δημοσθένης Καλλέργης).

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 16/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Ζευγάρι ανακαλύπτει κοινές λέξεις σε Ελλάδα και Τουρκία και γίνεται το απόλυτο Viral

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτό έκρυβε το πρόωρο τέλος της εκπομπής της;