Υποψήφια ευρωβουλευτής φαίνεται πως κατεβαίνει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA, Ελεονώρα Μελέτη, μετά και το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ του ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης για την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», η παρουσιάστρια, θα κατέβει στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Η επίσημη πρόταση έγινε την περασμένη Τρίτη και ακολούθησε την Τετάρτη ένα ραντεβού της Ελεονώρας Μελέτη και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η παρουσιάστρια συνάντησε τον πρωθυπουργό, φορώντας τζιν και ένα λευκό σακάκι. Το όνομά της είχε συζητηθεί στη ΝΔ, αλλά δεν την είχαν προσεγγίσει επίσημα, γιατί πίστευαν ότι δεν θα μπορέσει να φύγει από την εκπομπή της.

Όταν έγινε γνωστό ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται την 1η Μαίου, τότε κινήθηκαν οι μηχανισμοί πολύ γρήγορα και έγινε κατευθείαν το τηλεφώνημα. Το ραντεβού με τον πρωθυπουργό ήταν καθοριστικό στην απόφασή της».

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα το απόγευμα, 15 Απριλίου.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, η ίδια είχε δεχτεί πρόταση από άλλο κόμμα πριν από καιρό και η Νέα Δημοκρατία «εμφανίστηκε» προσεγγίζοντάς την, την περασμένη Τετάρτη 10 Απριλίου, λίγες ημέρες δηλαδή μετά την ανακοίνωση ότι σταματάει το Mega Καλημέρα.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Ελεονώρα Μελέτη συναντήθηκαν την ίδια ημέρα, ωστόσο η παρουσιάστρια δεν αποδέχτηκε αμέσως την πρόταση με αποτέλεσμα να μην υπάρχει και σχετικό στιγμιότυπο.

«Αυτό που σταθμίζει η Ελεονώρα είναι πώς θα λείπει από τον σύζυγο και το παιδί της τέσσερις από τις επτά ημέρες για την Ευρωβουλή. Βέβαια, επειδή είναι υποστηρικτικός ο σύζυγός της, κατά 99,9% θα πει ναι η Ελεονώρα. Δεν υπάρχει φωτογραφία. Η πρόταση από τη Νέα Δημοκρατία έγινε μετά την ανακοίνωση του κοψίματος της εκπομπής της» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στην παρουσιάστρια.

 

Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε τα ρεπορτάζ