Όταν ο Ιπποκράτης έκανε πρόταση γάμου στην Ειρήνη στη σειρά Το Ναυάγιο, εκείνη εξεπλάγη αφού ποτέ εκείνος δεν της είχε δείξει τα συναισθήματά του. Έτσι, για να κερδίσει χρόνο του ζήτησε λίγο να το σκεφτεί.

Ο Ιπποκράτης έχει αρχίσει να ερωτεύεται την Ειρήνη την κοπέλα που έσωσε από το «Φοίνιξ» και εκείνη θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται τα συναισθήματά του όμως δεν θα ξέρει αν πρέπει να δεχτεί την πρότασή του. Ωστόσο η συμβουλή του πατέρα της που της λέει ότι στο πλευρό του θα είναι ασφαλής αν και πίστευε αρχικά ότι κάτι κρύβει, θα είναι καταλυτική.

Έτσι, μετά από λίγες μέρες θα απαντήσει θετικά δίνοντάς του τεράστια χαρά. Αγνοεί φυσικά πως μετά εκείνος θα ελέγχει κάθε της κίνηση.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί σε μία λιτή τελετή με ελάχιστους καλεσμένους αλλά ακόμα και τότε η Ειρήνη δε θα καταλάβει το πόσο κινδυνεύει από τον Ιπποκράτη. Η αγάπη που τρέφει για τον Ορφέα είναι μεγάλη και δεν την αφήνει να δει πίσω από το προσωπείο του αξιωματικού.

Εκείνος έχει ήδη αρχίσει να ελέγχει τις κινήσεις της και με τον τρόπο του να την καθοδηγεί σε κάθε απόφασή της μέχρι να σιγουρευτεί ότι τα μυστικά του δε θα φανερωθούν.

Θα την παρακολουθεί, δε θα της αφήνει καμία πρωτοβουλία και κάποια στιγμή εκείνη θα καταλάβει ότι είναι εγκλωβισμένη ενώ η επαφή της με την Ευγενία θα την κάνει να θέλει να αναζητήσει την αλήθεια πίσω από την πραγματικότητα που της έχει παρουσιάσει ο Ιπποκράτης.

Όλα τα στοιχεία μαζί με την ψυχολογική βία θα υποψιάσουν την Ειρήνη που θα αρχίσει να ψάχνει για στοιχεία μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Η αλήθεια για το φόνο που έχει κάνει εκείνος, δε θα αργήσει να γίνει γνωστή και εκείνη θα βυθιστεί στη θλίψη.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ο Μιχαήλ κάνει την ανατροπή και προκαλεί σεισμό στον πύργο-Η Θεοφανώ στη φωτιά!

Michael Schumacher F1: Η κατάσταση του είναι τόσο τραγική που δεν θα το ευχόσουν ούτε στον χειρότερο εχθρό σου

Το Ναυάγιο: Τέλος η σειρά-Πότε επιστρέφει