Η Θεοφανώ αποκαλύπτει στον Αντρέι όσα γνωρίζει για το παρελθόν της στη σειρά Η Μάγισσα αλλά και τις υποψίες της για τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους. Στον πύργο των Λασκαραίων επικρατεί ανησυχία με τους ανθρώπους που έχουν στρατοπεδεύσει απ’ έξω και απαιτούν να φύγει η Θεοφανώ. Κάποιοι εκμεταλλεύονται το γεγονός για να διαβάλλουν τη Θεοφανώ και όλο και περισσότεροι συμβουλεύουν τον Μάρκο να τη διώξει απ’ τον πύργο, φέρνοντας τον στα όρια του. Ο ξεσηκωμός για τη Θεοφανώ, φέρνει άσχημες αναμνήσεις στον Σπήλιο, απ’ τα νεανικά του χρόνια. Ο Τζανής σκέφτεται ένα παράτολμο σχέδιο που θα φέρει σε κίνδυνο τη Θεοφανώ.

Το ένοχο παρελθόν του Μιχαήλ και του Σπήλιου, θα έχει συνέπειες για τη Θεοφανώ. Η Δαμιανή ανακαλύπτει πως ο Τζανής και η Μεταξία ξαναβρίσκονται. Πώς θα αντιδράσει;

Ο Μιχαήλ ζητάει απ’ τον Μάρκο να του παραδώσει τη θέση του καπετάνιου αλλά εκείνος αρνείται. Πατέρας και γιος γίνονται αντίπαλοι κι ο πύργος των Λασκαραίων θα χωριστεί στα δυο. Ποιος θα υπερτερήσει στο τέλος; Η Μεταξία προσπαθεί να θολώσει τα νερά στη Ρηνιώ και στην Κερασίνα. Ο Τζανής με τη βοήθεια των Τριβολαίων βάζει σε εφαρμογή ένα θανάσιμο σχέδιο, αλλά τίποτα δεν θα πάει όπως το σχεδίαζαν.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Οι Πανθέοι: Ανατροπή με την Δέσποινα-Έτσι θα βγάλει διαζύγιο-Ο Αντρέας σε κίνδυνο!

Πού ζουν οι αγαπημένοι μας οδηγοί F1; 7 υπέροχα σπίτια των πρωταθλητών της Φόρμουλα 1

Η Γη της Ελιάς: Όλοι εναντίον της Αμαλίας- Ο Ισίδωρος την αποτελειώνει και τη διώχνει από τη ζωή του!