Μία μεγάλη παραγωγή που θα σαρώσει την τηλεθέαση φέρνει το Mega για τη νέα χρονιά. Το Ναυάγιο, βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, αναμένεται να καθηλώσει τη νέα σεζόν.

Το βιβλίο μπορεί να είναι μυθιστόρημα όμως βασίζεται στην αληθινή ιστορία του τραγικού ναυαγίου της Φαλκονέρας το 1966 που συνέβη σε μικρή απόσταση από την Κρήτη στοιχίζοντας τη ζωή σε 217 άτομα. Μόλις 46 ήταν οι επιζήσαντες.

Η μεταφορά του στην ελληνική τηλεόραση έχει ανεβάσει τις προσδοκίες με τα γυρίσματα να ετοιμάζονται να γίνουν σε υπερσύγχρονο στούντιο στη Μάλτα με ειδικές δεξαμενές. Όπως καταλαβαίνει κανείς πρόκειται για ένα εγχείρημα με μεγάλες βλέψεις το οποίο δίκαια αναμένεται να είναι μία από τις σειρές που θα σαρώσει την επόμενη σεζόν.

Μετά τον Σασμό, ο Σπύρος Πετρουλάκης βλέπει ακόμη ένα βιβλίο του να μεταφέρεται στη μικρή οθόνη από την παραγωγή του J.K. Productions S.A.

Το Ναυάγιο: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές

Η πλοκή της σειράς θα εξελιχτεί τόσο πριν από το ναυάγιο, κατά τη διάρκειά του αλλά και μετά από το τραγικό συμβάν. Βασίλης Σπηλιόπουλος και Γιάννης Καραγιάννης υπογράφουν τη διασκευή του σεναρίου.

Το πλοίο «Ηράκλειον» απέπλευσε από το λιμάνι της Σούδας με την τραγωδία να βυθίζει στη θλίψη το νησί. Η οργή για τα ελλιπή μέσα διάσωσης και την κακή κατάσταση του πλοίου ήταν τεράστια.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους: Γιάννη Στάνκογλου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Μιχαήλ Ταμπακάκη, Αναστασία Παντούση, Νίκο Γκέλια αλλά και Γιώργο Χρυσοστόμου.

Όλες οι ειδήσεις

Ξέχασε την Παναγιώταρου ο Σχίζας – Σε σχέση με κουκλάρα παίκτρια του Survivor (ΦΩΤΟ)

Αναστάτωση με την ταινία F1 του Brad Pitt καθώς ξεκινούν τα γυρίσματα στο Silverstone

Η γη της ελιάς: Η Αφροδίτη φλερτάρει με τον Χρήστο και τα φτιάχνει με τον Πότη;