Η γη της ελιάς ολοκλήρωσε με έναν συγκλονιστικό τρόπο τη δεύτερη σεζόν της κόβοντας την ανάσα με όσα συνέβησαν στο τελευταίο επεισόδιο.

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε όμως είδαμε και μια νέα άφιξη. Μετά την αποχώρηση της Αντιγόνης η Αφροδίτη έφτασε στη Μάνη για να κάνει το αγροτικό της.

Η νεαρή, όμορφη κοπέλα έχει κάνει ήδη αίσθηση όμως όπως όλα δείχνουν θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο στον επόμενο κύκλο.

Η πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός Νικόλ Χριστοδούλου μίλησε στο περιοδικό TV24 για όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια με την ηρωίδα της η οποία θα έχει και πολλές προσωπικές στιγμές.

Η Αφροδίτη έχει έρθει στη Μάνη για να κάνει μια νέα αρχή με τον χαρακτήρα της να είναι θετικός. Προφανές είναι επίσης το ότι ψάχνεται για κάτι ερωτικό.

Όπως λέει και η ίδια, το ενδιαφέρον της για τον Χρήστο είναι εμφανές με την γιατρό να τον φλερτάρει. Τώρα το που θα οδηγήσει αυτό θα εξαρτηθεί από τον ίδιο αλλά και κυρίως από τη Βάνα Δημητρίου και τις προθέσεις της για τους ρόλους αυτούς!

Ταυτόχρονα βρίσκει μία καλή φίλη στο πρόσωπο της Ιουλίας. Οι δυο τους κάνουν ακόμη περισσότερη παρέα και αρχίζουν να εμπιστεύονται τα προσωπικά τους η μία στην άλλη.

Η Νικόλ Χριστοδούλου όμως είχε και μία άλλη άποψη για τον χαρακτήρα του ρόλου της. Η ηθοποιός σημείωσε πως θα ήθελε πολύ να δει την Αφροδίτη να έρχεται πιο κοντά με τον Πότη, όχι σε ερωτικό επίπεδο, αλλά να γίνουν κολλητοί.

Τέλος τόνισε ότι δε γνωρίζει κάτι για ενδεχόμενη επιστροφή της Αντιγόνης στη σειρά…

Όλες οι ειδήσεις

Ξέχασε την Παναγιώταρου ο Σχίζας – Σε σχέση με κουκλάρα παίκτρια του Survivor (ΦΩΤΟ)

Αναστάτωση με την ταινία F1 του Brad Pitt καθώς ξεκινούν τα γυρίσματα στο Silverstone

Η Γη της Ελιάς: Τέλος ο Κουράκος-Έτσι τα χάνει όλα!