Ορίστηκε ο σχεδιασμός του Mega για τις σειρές της νέας σεζόν με το πρόγραμμα να είναι γεμάτο από ενδιαφέρουσες νέες προτάσεις.

Σταδιακά αναμένεται να γίνουν οι πρεμιέρες για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η έμφαση στην prime time αναμένεται να δοθεί στις σειρές «Η γη της ελιάς», που έχει αποδειχθεί βασικό όπλο του καναλιού στην μάχη της τηλεθέασης και θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, αλλά και στη νεοσύστατη σειρά «Το Ναυάγιο».

Το Ναυάγιο μάλιστα «κλέβει» τον συγγραφέα του Σασμού καθώς πρόκειται για μια σειρά που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του συγγραφέα που έγραψε και τον Σασμό. Το Ναυάγιο θα καλύψει το κενό που αφήνει το Μαύρο Ρόδο με τουλάχιστον 3 επεισόδια την εβδομάδα και ώρα έναρξης τις 22:30.

Στη συνέχεια το Mega θα εντάξει σταδιακά και τις υπόλοιπες σειρές του με το Milky Way του Βασίλη Κεκάτου να ξεκινάει μέσα στον Οκτώβριο.

Η νέα σειρά των Ανδρέα Γεωργίου και Βάνα Δημητρίου με όνομα «Φαμαγκούστα» θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο και θα προβληθεί κυρίως στο 2024. Η υπόθεση της σειράς έχει σχέση με την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο με το 2024 να σημαδοτεί τα 20 χρόνια της εισβολής.

Τέλος ο δεύτερος κύκλος από τον Άγιο Παΐσιο προγραμματίζεται για τον Ιανουάριο με Φεβρουάριο του 2024 ενώ και το Maestro 2 υπολογίζεται για τη μεθεπόμενη σεζόν.

Όλες οι ειδήσεις

Βασιλιάς Κάρολος: Απίστευτα ευτράπελα κατά τη στέψη του που έγιναν Viral (vid)

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Τέλος» από το MEGA – Εκεί θα πρωταγωνιστεί

«Φεύγει» από το Maestro και πάει σε σειρά του ANT1