Η Μαριάννα στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο, η μαία που εργάζεται στην κλινική όπου γίνεται εμπορία βρεφών, μαθαίνει κάποια στιγμή ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια και σύντομα θα πεθάνει.

Έτσι καθώς έρχεται αντιμέτωπη με τον θάνατο αναλογίζεται όσα έχει κάνει στη ζωή της και οι τύψεις την κατακλύζουν, σκεπτόμενη ότι μια μάνα κλαίει για τον χαμό του μωρού της, ενώ εκείνο ζει σε κάποιο σπίτι με άλλη μητέρα.

Οι ενοχές σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής την οδηγούν στη Στέλλα, στην οποία αποφασίζει να μιλήσει και να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια σχετικά με το μωρό της. Η Μαριάννα της λέει ότι το μωράκι γεννήθηκε νεκρό αλλά ο πατέρας της ανησυχώντας για την κόρη του και φοβούμενος μην καταρρεύσει ζήτησε τη βοήθειά της.
Στη συνέχεια της εξηγεί ότι σε ένα άλλο δωμάτιο την ίδια στιγμή η Ειρήνη είχε γεννήσει ένα υγιέστατο μωρό, καρπό του έρωτα της με τον Απόστολο, ο οποίος χάθηκε στο ναυάγιο. Ο Ιπποκράτης όμως δεν ήθελε αυτό το μωρό και έτσι εκείνη ανέλαβε να ανταλλάξει τα μωράκια.

Ακούγοντάς την η Στέλλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Μέσα της δίνει μια μάχη. Δεν ξέρει πώς να φερθεί στον πατέρα της που από την αγάπη του για εκείνη στέρησε το μωρό από μια άλλη γυναίκα.
Από την άλλη της είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστεί τον γιο της που τον λατρεύει. Από τη στιγμή όμως που έμαθε ότι η Ειρήνη έχει στερηθεί το παιδί της, δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο από το να το αγαπάει από μακριά… Να γίνει η πνευματική του μητέρα….

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor MEGA SPOILER: Έτσι θα κριθεί το έπαθλο με το αυτοκίνητο!

F1: Ο Max Verstappen αντιδρά σε ένα πολύ περίεργο και ενοχλητικό κύμα απειλών και φημών για την Kelly Piquet

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος τις τακτοποιεί… όλες πριν φύγει για πάντα!