Κι ενώ στο αστυνομικό τμήμα της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, συμβαίνουν συνταρακτικά γεγονότα, ο Μεμάς και ο Βύρωνας περιμένουν τις νύφες τους στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Γεωργία και η Ολγα, που είναι καλεσμένες, ανησυχούν για τον Πάρη. Η Δάφνη φτάνει συνοδευόμενη από τη Σύρμω και η Ζαχαρούλα από τον Θωμά και όλοι είναι χαρούμενοι για την ευτυχία των παιδιών. Ωστόσο τα νέα μαθαίνονται γρήγορα και η Όλγα, η Γεωργία και ο Σωτήρης ενημερώνονται γι’ αυτό που έγινε και τρέχουν γρήγορα να βρουν τον Πάρη στο νοσοκομείο.

Εκείνος τους καθησυχάζει καθώς έχει έναν πολύ μικρό τραυματισμό. Παράλληλα, ο Χριστόφορος δίνει κατάθεση σοκαρισμένος και η Μιράντα πηγαίνει και τον παίρνει να επιστρέψουν στο σπίτι. Μόλις η Αμαλία μαθαίνει τα νέα για τη θεία της και τον Σίμο λιποθυμά…

Λίγους μήνες μετά, η Μιράντα και η Αμαλία ψάχνουν να βρουν όνομα για το μωράκι που περιμένει η Αμαλία, η οποία είναι έγκυος από τον Ντίνο. Η Μιράντα, που είναι σίγουρη πως θα είναι κοριτσάκι, προτείνει το Αντιγόνη και έπειτα τηλεφωνούν στον Χριστόφορο να του πουν την ιδέα τους. Εκείνος χαίρεται πολύ με τα νέα, ενώ παίρνει από τον Μάρκο τον μικρό Μάρκο καθώς η Γεωργία έχει μπει να γεννήσει το παιδί του Πάρη. Λίγο αργότερα φέρνει στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Η Πολυξένη με τη σειρά της φεύγει με τον Φώτη για το χωριό της, ενώ ο Ντίνος που ζει στην Αμερική, αφήνει το σπίτι στη Μιράντα και τον «Παράδεισο» τόσο στη Μιράντα όσο και στην Αμαλία.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 13/6 spoiler: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας;

F1 Χέλμουτ Μάρκο: O Μαξ Φερστάπεν σε όποια ομάδα και να ήταν θα ήταν πάλι κυρίαρχος

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ποιος πήρε τη ζωή του Γιωργίκη Προβιού;