Η Μαρία τραυματίζεται σοβαρά μετά την επίθεση που κάνουν στον Παντελίδη στη σειρά Το Ναυάγιο, τη μέρα συνάντησης των οικογενειών των θυμάτων, όμως η μέρα που θα επιστρέψει στο σπίτι της δεν θα αργήσει. Ενθουσιασμένη θα γυρίσει στον χώρο της, μόνο που η χαρά της δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού η Θοδώρα θα της ανακοινώσει πως θέλει να πιάσει δουλειά στην επιχείρηση του Δημήτρη Γιαννακάκη.

Αυτή θα εκνευριστεί και θα τη ρωτήσει τι δουλειά έχει με αυτόν τον άνθρωπο ενώ τονίζει ότι δεν έχει καμία θέση στο γραφείο του αλλά δεν θα μπορεί να της εξηγήσει πιο συγκεκριμένα τους λόγους που δεν θέλει να είναι σε επαφή με εκείνον. Η Μαρία δεν θα μπορεί ούτε στον ίδιο της τον εαυτό να ομολογήσει πως όταν χώρισε με τον Δημήτρη πριν χρόνια, ήταν ήδη έγκυος στη Θοδώρα, αλλά και ότι ο Βλάσης εις γνώσιν του, την παντρεύτηκε σε αυτή τη κατάσταση, γνωρίζοντας απλά πως είχε μια αποτυχημένη σχέση πριν από εκείνον. Βλέποντας ωστόσο πως η κόρη της επιμένει στην απόφασή της χάνει την ψυχραιμία της. Τσακώνεται μαζί της και όταν ο Βλάσης τις βλέπει σε έξαλλη κατάσταση δεν ξέρει τι να υποθέσει, αφού η σχέση των δύο γυναικών ήταν πάντα αρμονικές .

Τα νέα για τη συνεργασία του Δημήτρη με την κόρη του Βλάση μαθαίνει και η Πολυξένη που δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της αφού ξέρει ότι η Λίνα με τον Μάκη βρίσκονται στο Ναυάγιο.

Νιώθοντας λοιπόν πως τους συνδέει κάτι βαθύτερο, καλεί σύσσωμη την οικογένεια Παπαδάκη για δείπνο και εκείνοι αναγκάζονται να δεχτούν.

Ο Δημήτρης θα της πει πως δεν ήταν ανάγκη να προβεί σε αυτή την κίνηση αλλά εκείνη θα τον καθησυχάσει. Του λέει ότι ο κύριος Βλάσης είναι εξαιρετικός άνθρωπος όπως και η γυναίκα του που τη γνώρισε στο νοσοκομείο στην Αθήνα. Η ίδια θα πει ότι είναι σίγουρη πως έχουν πολλά κοινά μαζί τους.

Έτσι ο άνδρας της δε θα αντιδράσει παραπάνω. Από τη μέρα του δείπνου όμως τίποτα δεν θα είναι ίδιο στις δυο οικογένειες, αφού η παρουσία της Μαρίας, θα ξυπνήσει στον Δημήτρη μνήμες του παρελθόντος. Συγκεκριμένα, θα φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα που δεν θυμόταν πως έχει και θα θελήσει να της τα αποκαλύψει. Εκείνη απο τη μεριά της με το ζόρι θα κρατιέται για να μην του ομολογήσει το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της: Οτι η Θοδώρα είναι δικό του παιδί!

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος υπέρ Κουτσελίνη: Έτσι ειρωνεύτηκε την Μαίρη Συνατσάκη-Κανείς δεν είναι άγιος!

Άμπου Ντάμπι, Ντουυυυυ!!! Άγριος καβγάς στην F1 σε VIP πάρτυ

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα τελειώνει τον Πότη-Θα τα διαλύσει όλα με τη νέα της δουλειά