Η Ιουλία νιώθει πως η Αριάδνη έρχεται σιγά σιγά κοντά στην οικογένεια στη Γη της Ελιάς, ενώ η ίδια ετοιμάζεται να φύγει από Μάνη, προκειμένου να κρύψει την εγκυμοσύνη της.

Η Άννα δέχεται μια πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση, να γίνει τραγουδίστρια στο μπουζουξίδικο, αλλά ο Πότης και ο Αποστόλης προσπαθούν να την αποτρέψουν.

Στο μεταξύ, η Ειρήνη μαλώνει άσχημα με την Ασπασία μετά την αποκάλυψη της αλήθειας και παίρνει το μέρος του Δημοσθένη. Η Ασπασία, στη συνέχεια, ζητά από τον Λυκούργο να αναλάβει το διαζύγιό της.  Ο Χρήστος ενδίδει στο πάθος του για την Αριάδνη και απατά την Αφροδίτη, αλλά οι τύψεις δεν θ’ αργήσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Η Ιουλία, τελικά, αποκαλύπτει στον Μάνο και τον Ισίδωρο ότι είναι έγκυος. Τα νέα φτάνουν και στα αυτιά της Αριάδνης και η αντίδρασή της είναι εκρηκτική. Πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας και της μιλάει πολύ σκληρά.

Ο Παρασκευάς χωρίζει τη Θεοδώρα και η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να την παρηγορήσει. Την ίδια ώρα, η Ειρήνη αποκαλύπτει στον Φίλιππο και τη Βασιλική ότι δεν είναι παιδί του Δημοσθένη και ο Φίλιππος είναι έτοιμος να της πει πως είναι ετεροθαλή αδέλφια. άΑργότερα, όμως, μαθαίνει ότι η αδελφή του «τραβιέται» με τον Παρασκευά, γεγονός που τον εξοργίζει, καθώς ο επιστήθιος φίλος του τού είχε κρύψει την επανασύνδεση σύμφωνα με τον Τηλεθεατή.

Η Άννα δέχεται την πρόταση συνεργασίας στο μπουζουξίδικο και ο Πότης διαλύεται ψυχολογικά. Ο Δημοσθένης, στο μεταξύ, ενημερώνει τον Λυκούργο ότι δεν Θα δώσει διαζύγιο στην Ασπασία και τον προειδοποιεί πως, αν τον προκαλέσουν, θα ακουστούν πράγματα στο δικαστήριο που δεν τη συμφέρουν. Σε μια προσπάθεια να λήξει η παρεξήγησή τους, η Αμαλία επισκέπτεται την Αθηνά και της κάνει ένα όμορφο δώρο.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Η Άννα σε δύσκολη θέση-Έτσι θα τελειώσει η καριέρα της;

UEFA Ranking Ελλάδα: Αυτό είναι το ιδανικό ξεκίνημα

Χρηστίδου εναντίον Λιάγκα- Σκληρή κόντρα στην ελληνική τηλεόραση με φόντο τα κιλά