Έμπειρος δικηγόρος, με δημοκρατικές πεποιθήσεις και με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο. Αυτός είναι ο Παύλος Ξενάτος (Αλέξανδρος Μπουρδούμης). Ο Γιώργης τον προσεγγίζει και του ζητά να αναλάβει την εκπροσώπηση των θυμάτων του ναυαγίου στην πολυαναμενόμενη δίκη του «Φοίνιξ», που πλησιάζει.

Με σοβαρότητα και δυναμισμό, ο Ξενάτος θα προσπαθήσει να συντονίσει τους ενάγοντες, θα συνεργαστεί στενά με τον Γιώργη και θα κληθεί να συμβιβάσει τις διαφορές των θυμάτων, καθώς το κλίμα μεταξύ τους δεν είναι πάντα αυτό της σύμπνοιας, αφού ο δαιμόνιος Μιλτιάδης Παντελίδης κάνει τα πάντα για να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσά τους.

Ο Παύλος ερευνά, βρίσκει κρυφούς συμμάχους και φέρνει στο φως ενδιαφέροντα στοιχεία, σε μια δίκη που ίσως αποδειχτεί η πιο περίπλοκη της καριέρας του! Ο Παντελίδης υπολογίζει τον Παύλο ως σοβαρό αντίπαλο, γι’ αυτό και φροντίζει να λάβει τα μέτρα του και να τον αποδυναμώσει, ειδικά όταν μαθαίνει πως ο δικηγόρος αρχίζει να σκαλίζει το παρελθόν του, για να αποδυναμώσει με τη σειρά του την πλευρά Βασιλείου…

Στο μεταξύ, στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή, (17/3) η Στέλλα ανυποψίαστη πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δέχεται επισκέψεις και συγχαρητήρια. Ο Άγγελος αποφεύγει τη Βάσω και αυτή ανησυχεί μέχρι που μαθαίνει από τη Λίνα ότι της έχει πάρει ήδη δαχτυλίδι.

Θα της κάνει όμως πρόταση γάμου μετά τη συνάντησή του με τον Δημήτρη; Ο κλοιός στενεύει γύρω από τον Γιαννακάκη, που αναγκάζεται να κάνει στον Άγγελο μια μυστική πρόταση.

Οι παράνομες προκηρύξεις του Μάκη βάζουν σε μπελάδες τον Κλέωνα, ενώ ο Στελής καταφθάνει στην Αθήνα για να συμπαρασταθεί στην Ειρήνη. Ο Πέτρος ανακαλύπτει ένα στοιχείο που ελπίζει να δώσει τη λύση στον εφιάλτη που ζει με τη Φανή. Η οικογένεια Γιαννακάκη φοράει τα καλά της και περιμένει τον Άγγελο να ζητήσει το χέρι της Βάσως, αλλά αυτός δεν έχει αποφασίσει αν θα πάει. Είναι η ώρα για την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής του.

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτό το πιστοποιητικό θα κάψει τη Βικτώρια-Πλησιάζει το τέλος της;

Το νέο επίσημο Βιντεοπαιχνίδι MotoGP™24 θα είναι διαθέσιμο στις 2 Μαΐου

Η Γη της Ελιάς: Σκληρή εκδίκηση και αιματοβαμμένο τέλος-Στοιχειώνει η απώλεια του Φίλιππου