Ο Βαφέας δεν μπορεί να ηρεμήσει λεπτό μετά την αθώωση της Χάιδως στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς και αναζητά με μανία τρόπους ώστε να πάρει την εκδίκησή του και να την τιμωρήσει με τον πιο σκληρό και απάνθρωπο τρόπο.

Βάζει λοιπόν στο στόχαστρό του τον μοναχογιό της, τον Φίλιππο σύμφωνα με το MyTv. Ο νεαρός ήδη έχει συγκρουστεί μαζί του και του έχει διαμηνύσει ότι δεν τον φοβάται. ‘Ομως, ο Παναγιώτης σχεδιάζει ένα ύπουλο και σατανικό σχέδιο εκδίκησης. Συγχρόνως, συνεχίζει να απειλεί ανοιχτά την οικογένεια της Χάιδως. Η γυναίκα θορυβείται, ενώ ταυτόχρονα έχει ένα πολύ άσχημο προαίσθημα. Διαισθάνεται ότι κάτι κακό θα συμβεί και μοιράζεται τους φόβους της με τον Λυκούργο, καθώς δεν θέλει να θορυβήσει τον γιο της και τη νύφη της. Ο δικηγόρος, από την πλευρά του, προσπαθεί να την ηρεμήσει και να την πείσει ότι πλέον ο εφιάλτης έχει περάσει, καθώς έχει τον νόμο με το μέρος της.

Συγχρόνως, οι δυο τους συμφωνούν ότι πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα τις κινήσεις τους, μέχρι ο Βαφέας να φύγει από την Αρεόπολη. Την ίδια ώρα, ο Φίλιππος συνεχίζει να δέχεται απειλές και για αυτόν τον λόγο αποφασίζει να ταξιδέψει για μερικές ημέρες μακριά από τον τόπο του, ώσπου να κατευνάσουν τα πνεύματα. Ωστόσο, η μοίρα τού επιφυλάσσει ένα τραγικό παιχνίδι…

Ο Παναγιώτης Βαφέας έχει στήσει ήδη μία επικίνδυνη παγίδα στον νεαρό και τελικά τον σκοτώνει. Η είδηση του θανάτου του Φίλιππου σοκάρει τους πάντες. ‘Ολη η Μάνη θρηνεί τον αδικοχαμένο νέο, ενώ η Χάιδω δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική συμφορά που τη βρήκε. Ο Βαφέας την τιμώρησε με τον πιο απάνθρωπο τρόπο, στερώντας της κάθε θέληση για ζωή.

Η Χάιδω, μέσα σε μόλις λίγα χρόνια, έχασε και τα δύο της παιδιά από τα χέρια στυγνών δολοφόνων και αυτά τα τραύματα θα ματώνουν για πάντα την ψυχή της. Πονάει, κλαίει και θρηνεί γοερά τον θάνατο του Φίλιππου και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τη δυστυχία της. Εξίσου τραγική φιγούρα είναι όμως και η Βασιλική, που σε τόσο μικρή ηλικία έμεινε χήρα με ένα μικρό παιδί. Η απώλεια του Φίλιππου στοιχειώνει και τις δύο γυναίκες, ενώ ο Λυκούργος και ο Στάθης κάνουν τα πάντα για να σταθούν όρθιοι αυτές τις τραγικές ώρες και να τις στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις. Κοντά τους βρίσκονται -φυσικά- και ο Παρασκευάς, ο Μιλτιάδης, η Αριάδνη, καθώς και τα υπόλοιπα αγαπημένα τους πρόσωπα, ωστόσο τίποτα δεν είναι ικανό να απαλύνει τον πόνο που νιώθουν.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Απειλούν οι εκβιαστές-Βόμβα στο αμάξι του Δημήτρη!

Γιατί η σεζόν F1 του 2024 δεν είναι «βαρετή» σύμφωνα με τον Alex Albon

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ήρθε η ώρα της αποπληρωμής-Έτσι θα γίνει η μεγάλη έξοδος!