Η Αθηνά και ο Γρηγόρης στην Άγρια Γη μαθαίνουν πως ο Άρης είναι ο Νικόλας Γαλάνης και σοκάρονται. Οι δυο τους σκέφτονται μήπως ο Στέφανος πρέπει να μάθει πως είναι αδελφός με τον νεαρό, αλλά τελικά αποφασίζουν να μην κάνουν κάποια βιαστική κίνηση. Από την άλλη, ο Μιχάλης, θέλονταςνα προστατεύσει τονΑρη, δίνει πλαστά χαρτιά στον Βλάση για να φύγει από την Άγρια Πλαγιά. Ταυτόχρονα, όμως, ενημερώνει και έναν συνάδελφό του για τα καινούργια στοιχεία που έδωσε τον άντρα. Την ίδια στιγμή, η’Ολγα φοβάται πως ο Βλάσης θα επιδιώξει να την εκδικηθεί και για αυτόν τον λόγο ζητάει από τον Άρη να την προστατεύσει και του δίνει το όπλο της.

Την επόμενη μέρα, η Φιλιώ πέφτει σε κώμα και ο Γιώργος με την Κατερίνα φοβούνται για το χειρότερο, ενώ ο Μιχάλης παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του άντρα αναστατώνει τον Μάνο, ο οποίος σπεύδει στο πλευρό του. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Χρήστος δεν έχει δώσει ακόμα σημεία ζωής και ο Γρηγόρης βρίσκει στο κτήμα κάτι που ανατρέπει όλα τα δεδομένα.

Η Φιλιώ αφήνει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο και όλο το χωριό πενθεί για τον άδικο χαμό της. Ο Γιώργος και η Κατερίνα είναι καταρρακωμένοι, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως η γυναίκα έφυγε από τη ζωή. Παράλληλα, ο Βλάσης εντοπίζεται δολοφονημένος και η Αστυνομία ξεκινά έρευνα για να βρει ποιος τον σκότωσε. Οι μέρες περνούν και έρχεται από την Αθήνα ένας νέος διοικητής, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής της υπόθεσης. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και ο Άρης τον δέχεται στο σπίτι, διευκρινίζοντας όμως στον Μάνο πως η φιλοξενία θα είναι προσωρινή.

Από την άλλη, η’Ολγα καλείται να δώσει κατάθεση και τότε στήνει μια παγίδα στον Άρη. Συγκεκριμένα, η γυναίκα λέει ψέματα και δεν επιβεβαιώνει το άλλοθι του νεαρού.’Ετσι, λίγο αργότερα εκείνος συλλαμβάνεται και οδηγείται στο κρατητήριο, ως ύποπτος για τον φόνο του Βλάση. Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος ανακοινώνει στπν Ελπίδα ότι θέλει να προχωρήσουν το διαζύγιό τους. ‘Υστερα από μία συζήτηση που έχούν, συμφωνούν να ανακοινώσουν το τέλος του γάμου τους στον Κωστή, αμέσως μετά το ταξίδι στη Βοστώνη. Κι ενώ οι έρευνες για τη δολοφονία του Βλάση συνεχίζονται, ο διοικητής υποπτεύεται ότι η Όλγα κρύβει την αλήθεια και την καλεί ξανά για κατάθεση…

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ1: Με αυτά τα πρόσωπα θα υποδεχθεί το 2023

Σενάριο για αποχώρηση-έκπληξη στον ΠΑΟΚ!

Τρία Μίλια: Νεκρός ο Μάρκος-Αυτός τον σκοτώνει!