Στη δραματική σειρά του ALPHA, Σασμός, η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε δει και πολλές χαρές! Οπότε ένα τέτοιο γεγονός θα σκορπίσει χαρά αν τελικά συμβεί και πάρει… σάρκα και οστά ο γάμος του Αντώνη με την Μαρίνα.

Μετά λοιπόν από πολλά χρόνια αναμονήs το πιο αγαπητό ζευγάρι του Σασμού θα ανέβεια τα σκαλιά της εκκλησίας. Κι αυτό παρά τις αντιρρήσεις του… νεοφερμένου Παύλου Βρουλάκη.
Ο Αντώνης δεν έχει σταματήσει ούτε Ιγια ένα λεπτό τηs ζωήs του να αγαπά την Μαρίνα. Από τη στιγμή που εκείνη μπήκε για πρώτη φορά στο αστυνομικό τμήμα της Ανω Ποριάs, παντρεμένη ακόμα, μέχρι και σήμερα, ο νους του είναι σε εκείνη. Η αγάπη του όμωs βρήκε αντίκρυσμα και η Μαρίνα Βρουλάκη, δέχτηκε κάποια στιγμή να ενωθεί μαζί του με τα ιερά δεσμά του γάμου. Όμωs η μοίρα είχε άλλα σχέδια για το ζευγάρι αυτό. Αρχικά, ο χαμόs του γιου τηs Μαρίναs, Πέτρου, στη συνέχεια η αρρώστια της κόρηs τηs, Αργυρώs, και όπωs είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς Σασμός, η δολοφονία του Αγγελου δεν άφησαν στο ζευγάρι περιθώριο να κάνει νέα σχέδια για τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως αυτό θα αλλάξει στον επόμενο κύκλο τηs σειράs.

Σασμός: Εμπόδιο ο Παύλος Βρουλάκης

Η παρουσία του Παύλου Βρουλάκη, του ξάδελφου του αδικοχαμένου συζύγου της Μαρίνας, δεν θα είναι ενθαρρυντική για εκείνη και τα σχέδια που κάνει με τον Αντώνη για την κοινή τους ζωή, όμως το ζευγάρι από κοινού θα αποφασίσει να διεκδικήσει τη ζωή που του αξίζει. Εκείνη που στερήθηκε τόσα χρόνια. «Μαρίνα, ήρθε η ώρα να πορευτούμε μαζί. Εκείνο το μπονζάι πρέπει πλέον να το φροντίζουμε και οι δύο» θα τον ακούσει να της λέει αλλά η Μαρίνα για μία ακόμα φορά θα θελήσει να σκεφτεί και τις συνέπειες που μπορεί να έχει ο γάμος στο περιβάλλον τους ή αλλιώς τα λόγια που μπορεί να ειπωθούν από τον Παύλο. «Είναι ξάδελφοs του άνδρα μου Αντώνη μου και δεν μπορώ να μην υπολογίσω τα λόγια του. Βλέπω ήδη πως δεν του είναι εύκολο να με βλέπει δίπλα σου, ακόμα και τόσο χρόνια μετά τον θάνατο του Μάρκου». Ο Αντώνηs Θα κάνει αρχικά ένα βήμα πίσω καθώs δεν Θέλει να την βλέπει στεναχωρημένη, γρήγορα όμωs και έπειτα από την προτροπή των γύρω τουs, Θα αποφασίσουν να ορίσουν ημερομηνία για τον γάμο τους που Θα γίνει λίγο καιρό αργότερα στο χωριό. « Μαμά, μην ακουs κανέναν γιατί κανέναs δεν ξέρει πόσο πόνο υπέφερες τα τελευταία χρόνια. Αν δε θέλει να μην έρθει στο γάμο σου. Όλοι οι άλλοι όμως όχι απλά σε ενθαρρύνουμε αλλά και περιμένουμε να σε δούμε δίπλα στον Αντώνη» της λέει η κόρη της όταν η Μαρίνα της ανακοινώνει σε μία τηλεφωνική τους συνομιλία τις αμφιβολίες της σχετικά με τον γάμο. Το μυστήριο όμως δεν θα αργήσει να γίνει και μάλιστα με κουμπάρα την κολλητή της φίλη, την Κατερίνα.

Ωστόσο τα προβλήματα δεν θα λείψουν…