Όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Σασμός, η Μαρίνα και η Αργυρώ προσπαθούν να κάνουν πλέον νέο ξεκίνημα στη ζωή τους στα Γιάννενα. Η αδερφική φίλη της Μαρίνας, η παπαδιά, έχει μείνει στην Κρήτη και η χθεσινή της συνάντηση με τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη ενθουσίασε το Twitter.

Ο λόγος ήταν ότι η παπαδιά, κατά κόσμον Στέλλα Γκίκα, είπε στον Δημήτρη Ήμελλο που υποδύεται τον αστυνόμο ότι θα τον παρακολουθεί όσο η φίλη της είναι μακριά, κάνοντας μάλιστα τη γνωστή κίνηση «αλά ντε Ντίρο».

Ο χαρακτηριστικός τρόπος που έκανε την κίνηση θύμισε τον απόλυτο Αμερικανό ηθοποιό, Ρόμπερτ ντε Νίρο. Η κίνησή της αυτή σχολιάστηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και η κίνησή της αυτή έγινε αμέσως viral.

Η Στέλλα Γκίκα υποδύεται τη σύζυγο του παππά στον «Σασμό» και είναι από τις αγαπημένες ηρωίδες. Ωστόσο στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» δεν ήταν η ηρωίδα που λάτρεψε το κοινό.

Στα δύσκολα έχει πάντα ένα καλό λόγο να πει, είναι εχέμυθη και έχει σωστό κριτήριο για τους ανθρώπους. Ο σύζυγός της, ο παπάς του χωριού είναι ο παπά-Μιχάλης.

Στην τηλεόραση συμμετείχε επίσης στις σειρές: Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη (2002), Εντιμότατοι Κερατάδες (2007), Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα (2016), Η τράπεζα (2002), Σασμός (2021).