Τους πήγε καλά χτες (15/3) φαίνεται εκεί στο Open ο καυγάς μεταξύ Βαλασόπουλου- Αυγερινού με θέμα τον πόλεμο στην Ουκρανία, που είπαν να ρίξουν ακόμα ένα… ημίχρονο!

Ο Μανώλης Ανδρουλάκης είπε ότι δεν υπήρξε ομηρία από ακραίους εθνικιστές στην Ουκρανία που σύμφωνα με τη Μόσχα δεν αφήνουν τον κόσμο να φύγει από την πόλη.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του, ο Θανάσης Αυγερινός είπε ότι ο πρόξενος δεν θα μπορούσε να παρεκκλίνει από την κυβερνητική γραμμή.

«Δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί ο πρόξενος από τη θέση της κυβέρνησης. Είναι προφανές ότι η θέση της κυβέρνησης είναι ότι υπάρχει εισβολή της Ρωσίας εκεί κι όχι εμφύλιος πόλεμος. Δεν θα βγει διπλωμάτης να πει κάτι διαφορετικό από την κυβέρνηση» είπε ο Θανάσης Αυγερινός.

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Βαλασόπουλος: Αρα λέει ψέματα ο πρόξενος;

Αυγερινός: Παντελή, μην ερμηνεύεις τα λόγια μου οδηγεί πάντα σε κακό αυτό…, ο καθένας καταλαβαίνει ό,τι θέλει.

Βαλασόπουλος: Άρα έχει ζήσει κάτι άλλο και λέει τη θέση της κυβέρνησης… Εντάξει!

 

Open: Καβγάς ανταποκριτών-Δεν ανέχομαι αμφισβήτηση!

Μεγάλη ένταση υπήρξε στον αέρα του Open σήμερα (15/3) το πρωί!  Αφορμή στάθηκε το ρεπορτάζ από Μόσχα και Βερολίνο σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η κουβέντα στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» αφορούσε τη μη εξεύρεση λύσης για να αποχωρήσουν οι άμαχοι από την Μαριούπολη, με τον Θανάση Αυγερινό από το Ροστόφ να μιλάει για το ακροδεξιό Τάγμα Αζόφ που τους εμποδίζει και τον Παντελή Βαλασόπουλο από το Βερολίνο να λέει: «Αμάν με αυτό το Αζόφ, πόσοι είναι πια και δεν μπορεί ολόκληρη η Ρωσία να τους κάνει καλά».

Λίγο αργότερα, όταν ο ανταποκριτής από το Βερολίνο πήρε τον λόγο, είπε: «Είναι θέμα πώς το βλέπει ο καθένας. Μπαίνουν οι τύποι από τη Συρία, μπαίνουν οι Βάγκνερ, έχουν μπει οι Τσετσένοι, τι δουλειά έχουν οι Τσετσένοι;».

Κάτι που προκάλεσε την απάντηση του Θανάση Αυγερινού που του επεσήμανε: «Άνοιξε καμιά γεωγραφία Παντελή, είναι ρωσική επαρχία η Τσετσενία, Ρώσοι στρατιώτες είναι».